Μετά από πιέσεις ο Αλέξανδρος Κοψιάλης έκανε εκτενής ανάρτηση που εξηγεί για ποιο λόγο σταμάτησε η συνεργασία

Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης έκανε την πρώτη ανάρτηση μετά τον σάλο που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ώρες γύρω από το όνομά του.

Ο γνωστός influencer βρέθηκε στο στόχαστρο χρηστών του Twitter εξαιτίας αναρτήσεων που είχε κάνει στο παρελθόν και κυρίως εξαιτίας κάποιων likes σε ομοφοβικά σχόλια κατά του ακτιβιστή Ηλία Γκιώνη.

Οι χρήστες των social media από την πρώτη στιγμή τάχθηκαν στο πλευρό της 24χρονης Γεωργίας, η οποία κατήγγειλε ότι βιάστηκε στη Θεσσαλονίκη και έδειξαν πολύ γρήγορα αντανακλαστικά σε όποιον υποστήριξε έστω και έμμεσα στους φερόμενους ως θύτες.

Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης από τις πρώτες κι όλας ώρες δημοσιοποίησης της καταγγελίας της 24χρονης βγήκε να υπερασπιστεί τον φίλο του Δημήτρη Φιντιρίκο που κάποιοι βιάστηκαν να μπλέξουν σε αυτή την ιστορία.

Ο ίδιος είχε κάνει μια ανάρτηση με την οποία εξηγούσε ότι ο Φιντιρίκος βρισκόταν στο εξωτερικό την ημέρα που έγινε το συμβάν.

Αυτό όμως που πυροδότησε το κύμα έχθρας εναντίον του ήταν η στήριξη του μέσω like σε οφοβικά σχόλια κατά του Ηλία Γκιώνη, γνωστού ακτιβιστή που τον τελευταίο καιρό έχει αποκαλύψει υποθέσεις σεξουαλικής βίας.

Τις τελευταίες ώρες το hashtag #cancel_influencer αλλά και το #cancel_kopsialies έχει συγκεντρώσει εκατοντάδες σχόλια με τους περισσότερους χρήστες να ζητούν από τα αδέρφια Αντετοκούνμπο να σταματήσουν την συνεργασία με τον Αλέξανδρο Κοψιάλη.

Οι σταρ του ΝΒΑ «τρέχουν» διαγωνισμό στον οποίο δίνουν δώρο ένα σπίτι σε συνεργασία με τον Κοψιάλη αλλά όπως φαίνεται τα δεδομένα σήμερα άλλαξαν.

Ο influencer ανακοίνωσε μέσα από τον λογαριασμό του ότι την ευθύνη για τον διαγωνισμό την έχουν πια μόνο τα αδέρφια Αντετοκούνμπο και ότι εκείνος θα τοποθετηθεί ξανά για το θέμα με περισσότερες λεπτομέρειες σε 24 ώρες.

Δείτε τις τελευταίες αναρτήσεις του Αλέξανδρου Κοψιάλη 

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο

00:00

00:08

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο

00:00

00:12

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο

00:00

00:15

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο

00:00

00:15

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο

Πηγή: newsone.gr