Η ανακοίνωση της οικογένειας της καταξιωμένης σκηνογράφου και ενδυματολόγου που έφυγε πριν από λίγες μέρες τόσο ξαφνικά και άδικα από τη ζωή, αφορά στη πρωτοβουλία φίλων της Έλλης Παπαγεωργακοπούλου, να ανοίξουν έναν λογαριασμό όπου μπορεί, όποιος επιθυμεί, να καταθέσει χρήματα τα οποία θα διατεθούν αποκλειστικά για την κάλυψη των αναγκών του παιδιού της μέχρι να ενηλικιωθεί.

Στη συνέχεια των δημοσιευμάτων σχετικά με το άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού για την ανατροφή της κόρης της Έλλης Παπαγεωργακοπουλου, τα μέλη της οικογένειας της, αναφέρουν τα εξής: «Θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε πως η ανατροφή του παιδιού είναι εξασφαλισμένη από τις οικογένειες τόσο της Έλλης όσο και του πατέρα, που την υπεραγαπούν, την στηρίζουν, την προστατεύουν και θα συνεχίσουν να το κάνουν όπως έκαναν πάντα.

Η ευγενική αυτή κίνηση ήταν πρωτοβουλία φίλων και συνεργατών της Έλλης οι οποίοι στηρίζουν το “Μαζί με το παιδί”. Υποστηρίζουμε την κίνηση αυτή προκειμένου να βοηθηθούν παιδιά που το έχουν πραγματικά ανάγκη. Ο πατέρας και η οικογένεια του παιδιού».

Θυμίζουμε ότι ο Ντένης Ηλιάδης, ο Νίκος Καραθάνος, η Λένα Κιτσοπούλου, ο Γιώργος Λάνθιμος και ο Θωμάς Μοσχόπουλος

άνοιξαν πρόσφατα λογαριασμό με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για την κάλυψη των αναγκών του ανήλικου παιδιού της φίλης τους Έλλης πιστεύοντας ακράδαντα πως αυτός είναι ο ιδανικότερος τόπος για να τιμήσουν τη μνήμη της. Οι ίδιοι αναφέρουν χαρακτηριστικά σε σχετικό σημείωμά τους: «Η Έλλη Παπαγεωργακοπούλου έφυγε πρόωρα από κοντά μας αφήνοντας μεγάλο κενό στο θέατρο, το σινεμά, τους συναδέλφους και τους ανθρώπους της.

Αφήνει επίσης πίσω της ένα μικρό παιδί. Στόχος μας είναι το παιδί να μεγαλώσει με την μνήμη της Έλλης ζωντανή μέσα από τις ιστορίες των φίλων και συνεργατών της, όσο και από τις ταινίες και τις παραστάσεις που σημάδεψαν την καριέρα της και όλους εμάς. Σκοπός μας το παιδί να μην νοιώσει μεγαλύτερο κενό στη ζωή του από αυτό το ήδη τεράστιο που αφήνει η απώλεια της μητέρας του».

Ωστόσο η οικογένεια της Έλλης Παπαγεωργακοπούλου και ο πατέρας του παιδιού, όπως προαναφέραμε, διαχώρισαν την θέση της από την πρωτοβουλία των φίλων της Έλλης Γεωργακοπούλου.

protothema.gr

Πηγή: newsone.gr