Οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε στην Κύπρο όταν ένας ανήλικος πυροβόλησε καταλάθος τον πατέρα του με αποτέλεσμα να πεθάνει ο 45χρονος.

Σε πλήρη εξέλιξη εξετάσεις από την Αστυνομία στην περιοχή του χωριού Σούνι της επαρχίας Λεμεσού, όπου εκτυλίχθηκε μία οικογενειακή τραγωδία.

Ένα τηλεφώνημα στην Αστυνομία, μέσω του οποίου πρόσωπο ενημέρωνε ότι ο ανήλικος από λάθος πυροβόλησε τον πατέρα του, έθεσε σε κινητοποίηση τις αρχές.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από τη σκηνή, φαίνεται ότι πατέρας και ανήλικος γιος βρίσκονταν στην περιοχή για κυνήγι σε απόμερη περιοχή του χωριού Σούνι, όταν έγινε η οικογενειακή τραγωδία.

Από τις εξετάσεις στη σκηνή προκύπτει ότι πρόκειται για ένα τραγικό ατύχημα, καθώς ο ανήλικος -που είναι και ο ίδιος θύμα της τραγωδίας- ήταν άπειρος κυνηγός.

Συγκεκριμένα, όπως είπε σε δηλώσεις του ο Εκπρόσωπος της Αστυνομίας Χρίστος Ανδρέου, φαίνεται να προκύπτει ότι ο πυροβολισμός έγινε από τον γιο -που είναι ανήλικος 17 ετών- κατά λάθος και έπληξε τον πατέρα στο κεφάλι που έπεσε νεκρός.

«Πρόκειται για ένα κυνηγετικό ατύχημα αυτή τη στιγμή γίνονται εξετάσεις για να διαφανεί πως ακριβώς συνέβη» είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο Εκπρόσωπος της Αστυνομίας Χρίστος Ανδρέου.

«Μέλη μας μετέβησαν στο σημείο και εντόπισαν νεκρό έναν 45χρονο άντρα. Κοντά βρισκόταν και ο γιος του που ανέφερε στην Αστυνομία τι συνέβη» είπε ο κύριος Ανδρέου.

Δείτε το βίντεο

enimerotiko.gr

Πηγή: newsone.gr