Άσχημη κατάληξη είχαν για έναν 52χρονο και τον πατέρα του οι αγροτικές υποχρεώσεις στην Ξάνθη καθώς ο πρώτος έπεσε νεκρός από ένα μηχάνημα.

Τη ζωή του έχασε 52χρονος άνδρας στο Παλιό Εράσμιο της Ξάνθης καθώς παρασύρθηκε και τραυματίστηκε θανάσιμα από τη θεριζοαλωνιστική μηχανή. Το μηχάνημα χειριζόταν ο 72χρονος πατέρας του.

Οι θεριστικές εργασίες του Αυγούστου έμελαν και το τέλος του 52χρονου στο Παλιό Εράσμιο στην Ξάνθη. Το τραγικό συμβάν έγινε την ώρα του θερισμού στο ίδιο τους το χωράφι αργά το απόγευμα της Δευτέρας (23/08).

Το τραγικό συμβάν βύθισε στη θλίψη την τοπική κοινωνία της περιοχής. Τα αίτια του δυστυχήματος δεν έχουν γίνει γνωστά και διερευνώνται από το Αστυνομικό Τμήμα Ευλάλου. Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος 52χρονος έχασε την ισορροπία του και έπεσε παρασυρόμενος από την μηχανή. Όταν διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Αβδήρων ήταν ήδη αργά.

Το απόγευμα της Τρίτης οδηγήθηκε στην τελευταία του κατοικία με την οικογένειά του, συγγενείς, φίλους και κατοίκους του Δήμου Τοπείρου να μην μπορούν να πιστέψουν το κακό που συνέβη από τη μια στιγμή στην άλλη, σε μια δουλειά ρουτίνας για τους δύο άνδρες.

enimerotiko.gr

Πηγή: newsone.gr