Σοκ έχει προκαλέσει η οικογενειακή τραγωδία που εξελίχθηκε στο Sand Springs της Οκλαχόμα τις προηγούμενες ώρες, όταν ένας πατέρας με ιστορικό ψυχιατρικών προβλημάτων, πυροβόλησε και σκότωσε τους δυο κόρες του, μέσα στο ίδιο τους το σπίτι, ενώ την ίδια ώρα μιλούσε με τη μητέρα τους στο τηλέφωνο!

Συγκεκριμένα, την Τρίτη ο 56χρονος David Kaser, αφού πρώτα εκτέλεσε τη 19χρονη Clarissa και την 14χρονη αδερφή της, Crystal “Gray” Kaser, στη συνέχεια έστρεψε το όπλο στον εαυτό του κι έβαλε τέλος και στη δική του ζωή.

Η αστυνομία ανέφερε ότι «γνωρίζει το κίνητρο» της τραγωδίας, αλλά δεν το έχει δημοσιοποιήσει ακόμα.

oklahoma2

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο πατέρας είχε υποφέρει από ψυχιατρικά προβλήματα στο παρελθόν, αλλά δεν έχει καταγραφεί ιστορικό βίας.

Η μητέρα των κοριτσιών βρισκόταν στη δουλειά όταν ο Kaser της τηλεφώνησε και απείλησε να σκοτώσει τις κόρες τους. Σε κάποιο σημείο της συνομιλίας, η γυναίκα άκουσε έναν πυροβολισμό και στη συνέχεια ο σύζυγός της, τη ρώτησε σε χαλαρό ύφος: «Σου αρέσει αυτό;».

Ακολούθως, η μητέρα των κοριτσιών ζήτησε από την αστυνομία να πραγματοποιήσει έλεγχο στο σπίτι. Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στον χώρο, βρήκαν τα τρία πτώματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 56χρονος πυροβόλησε από μία φορά τις κόρες του και στη συνέχεια χρησιμοποίησε το ίδιο πιστόλι για να αυτοκτονήσει.

Η μητέρα είπε στους ανακριτές ότι είχαν προβλήματα γάμου για μήνες και είχε εκτοξεύσει διάφορες απειλές πριν, χωρίς, όμως, να φαίνονται τόσο σοβαρές.

protothema.gr

Πηγή: newsone.gr