Αρχική ΕΛΛΑΔΑ «Όλα έγιναν σε πέντε λεπτά…»: Συγκλονίζει ο θείος του 25χρονου που κεραυνοβολήθηκε...

«Όλα έγιναν σε πέντε λεπτά…»: Συγκλονίζει ο θείος του 25χρονου που κεραυνοβολήθηκε από κομμένο καλώδιο στην Κρήτη

43
0

Συγγενείς και φίλοι θρηνούν για τον 25χρονο Νίκο που κεραυνοβολήθηκε από καλώδιο υψηλής τάσης το οποίο είχε κοπεί μετά απο μπαλωθιές με αποτέλεσμα να πάρει φωτιά.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, το καλώδιο φέρεται να κόπηκε από βολίδα πυροβόλου όπλου και όταν ήρθε σε επαφή με την πυκνή βλάστηση από τους σπινθήρες που προκλήθηκαν ξέσπασε φωτιά. Ο άτυχος 25χρονος στην προσπάθεια του να τη σβήσει έριξε νερό επάνω στο ηλεκτροφόρο αγωγό που άμεσα έκανε ηλεκτρικό τόξο και ανάφλεξη και ήρθε σε επαφή με το πόδι του με αποτέλεσμα να κεραυνοβολήθει.

Ο 25χρονος μεταφέρθηκε άμεσα στο Κέντρο Υγείας Σφακίων με το προσωπικό να δίνει μάχη να τον επαναφέρουν στη ζωή χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» μίλησε το πρωί της Τρίτης ο Δήμαρχος Σφακίων Μανούσος Χιωτάκης και θείος του 25χρονου Νίκου:

«Το παιδί πηγαίνοντας να ξεπροβοδίσει το ζευγάρι, για αποχαιρετισμό έπαιξε δύο μπαλωθιές. Έτυχε οι σφαίρες να πάνε στο καλώδιο υψηλής τάσης , έπεσε το καλώδιο κάτω και πήραν φωτιά τα κλαδιά. Το παιδί πήγε να σβήσει τη φωτιά, πετώντας ένα μπουκάλι νερό. Πάτησε το νερό με το καλώδιο και έπαθε ηλεκτροπληξία. Όλα έγιναν στα 500 μέτρα από το σπίτι του, μέσα σε 5 λεπτά».

Φίλοι του 25χρονου τον αποχαιρετούν με μηνύματα στα social media με μαντινάδες. «Γιατί», «ήταν πολύ νωρίς», «ήσουν και θα είσαι το Νικολιό μας» γράφουν για τον άδικο χαμό του Νίκου.

sfakia_nikos5

sfakia_nikos4

sfakia_nikos

Πηγή: newsone.gr