Όλα τα βλέμματα πάνω τους τράβηξαν η Νατάσα Παζαΐτη μετά του συζύγου της, Κωνσταντίνου Καραμανλή, παρευρισκόμενοι σε συναυλία.

Το αγαπημένο ζευγάρι αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμά από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και το απόγευμα της Δευτέρας 11/7 βρέθηκε στην τιμητική εκδήλωση- συναυλία για τον σπουδαίο μουσικοσυνθέτη, Σταύρο Ξαρχάκο στο Άλσος Περιστερίου.

Οι δυο τους απόλαυσαν τα τραγούδια του μουσικοσυνθέτη, τα οποία ερμήνευσαν μεγάλοι ερμηνευτές όπως, ο Γιώργος Νταλάρας, η Ελένη Βιτάλη, ο Χρήστος Θηβαίος, ο Κώστας Μακεδόνας, ο Μανώλης Μητσιάς και η σύζυγός του δημιουργού, Ηρώ Σαΐα.

Η Νατάσα Παζαΐτη Καραμανλή έχει καθημερινά ένα γεμάτο πρόγραμμα στο Kέντρο Υγείας Μαστού αλλά και μέσα στο χειρουργείο αφού έχει αφιερωθεί στις καινοτόμες επεμβάσεις αποκατάστασης μαστού μετά από καρκίνο.

Ο Κώστας Καραμανλής και η Νατάσα Παζαΐτη απαθανατίστηκαν από τον φωτογραφικό φακό κατά την άφιξή της και όπως θα δεις και οι δυο δεν παρέλειψαν να φορέσουν τη μάσκα προστασίας, ακολουθώντας όλα τα μέτρα.

Δείτε φωτογραφίες

Νατάσα Παζαΐτη

Νατάσα Παζαΐτη

Νατάσα Παζαΐτη

Πηγή: newsone.gr