Καλεσμένος μέσω Skype ήταν σήμερα στο Πρωινό ο Ορέστης Τσάνγκ ο οποίος μίλησε για την ταινία που πρωταγωνιστεί και τον Αντόνιο Μπαντέρας.

Ο Ορέστης Τσανγκ το πρωί της Δευτέρας 15 Νοεμβρίου μίλησε με ζωντανή σύνδεση μέσω Skype με την εκπομπή «Πρωινό».

Ο Ορέστης Τσάνγκ, που έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό από τη συμμετοχή του στο Survivor, θα γίνει… «Αναλώσιμος». Θέλησε να μιλήσει για αυτή την πρωτόγνωρη εμπειρία που ζει, καθώς αυτή την περίοδο πραγματοποιούνται τα γυρίσματα στη συμπρωτεύουσα.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για την πρώτη χολιγουντιανή ταινία που έγινε εδώ στη Θεσσαλονίκη, με τον Αντόνιο Μπαντέρας τον Ιούλιο. Τώρα η ίδια εταιρεία παραγωγής κάνει τη δεύτερη χολιγουντιανή ταινία εδώ στη Θεσσαλονίκη, είναι ακόμα μεγαλύτερων προδιαγραφών και το budget είναι τετραπλάσιο από την περασμένη ταινία»είπε αρχικά ο Ορέστης Τσανγκ και πρόσθεσε«Είναι τρομερό να βλέπεις τον Τζέισον Στέιθαμ, που είναι και παραγωγός, να δουλεύει έτσι από το πρωί μέχρι το βράδυ. Να είσαι δίπλα στον 50cent, τη Μέγκαν Φοξ. Είναι πολύ ευγενικός με όλους, άψογος επαγγελματίας και δεν αφήνει τίποτα στην τύχη».

«Παίξαμε ξύλο με τον Αντόνιο Μπαντέρας, ήταν αυτός που με χαστούκιζε και με έδερνε» δήλωσε σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Ορέστης Τσανγκ.

Δείτε την ανάρτηση από τα γυρίσματα

enimerotiko.gr

Πηγή: newsone.gr