Ο άνδρας έκανε τον σταυρό του και βούτηξε από μια τρύπα που είχε ανοίξει στον πάγο, στο ποτάμι. Δυστυχώς δεν βγήκε ποτέ ξανά.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη στην Ουκρανία και είναι όμοιο με το άλλο τραγικό περιστατικό που είχε συμβεί στη Ρωσία την ημέρα των Θεοφανίων. Τώρα πνίγηκε ένας άνδρας μπροστά στα μάτια της γυναίκας του, σε ένα παγωμένο ποτάμι και τότε στη Ρωσία, είχε πνιγεί μια μητέρα πάλι σε ένα παγωμένο ποτάμι μπροστά στα μάτια του παιδιού και του άνδρα της.

Ο 38χρονος άνδρας με το μικρό όνομα Αλεξαντάρ, ετοιμάστηκε να βουτήξει στον ποταμό Τσορτομλίκ στην Ουκρανία. Το ποτάμι είχε παγώσει και για να βουτήξει ο Αλεξαντάρ είχε ανοίξει μια μικρή τρύπα στο μέσον του ποταμιού.

Το βίντεο το οποίο τραβάει η ίδια του η γυναίκα, τον δείχνει να βγάζει την μπλούζα του, να μένει μόνο με το μαγιό του να πηγαίνει επάνω από την τρύπα, να κάνει τον σταυρό του και να βουτάει. Ο Αλεξαντάρ δεν ξαναβγήκε ποτέ. Τα ρεύματα τον παρέσυραν και δεν τον άφησαν να είναι κοντά στην τρύπα για να μπορεί να βγάζει το κεφάλι του και να αναπνέει.

Οι διασώστες έσπασαν τον πάγο την επόμενη μέρα και τον βρήκαν σε βάθος 4 μέτρων.

Ίδια τραγωδία στη Ρωσία

Όμοιο περιστατικό είχε συμβεί και στα Θεοφάνια στη Ρωσία. Μια μητέρα δύο παιδιών βούτηξε στην παγωμένη κοίτη ποταμού και παρασύρθηκε από ρεύμα με αποτέλεσμα να πνιγεί.

Το περιστατικό συνέβη στον ποταμό Oredezh, νότια από την Αγία Πετρούπολη. Η γυναίκα έκανε τον σταυρό της, βούτηξε και εξαφανίστηκε κάτω από τον πάγο, αφού την παρέσυρε ένα ισχυρό ρεύμα. Στο σημείο η θερμοκρασία εκτός ποταμού ήταν -5 βαθμούς Κελσίου.

in.gr

Πηγή: newsone.gr