Κόντρα στα στερεότυπα η 30χρονη παγκόσμια πρωταθλήτρια στην παγοδρομία ταχύτητας, Ελίζ Κρίστι, αποκάλυψε πως εργάζεται σε πιτσαρία στο

Οι ολοένα αυξανόμενες οικονομικές ανάγκες, οδήγησαν την παγκόσμια πρωταθλήτρια στην παγοδρομία ταχύτητας, Ελίζ Κρίστι, να εργαστεί σε μια πιτσαρία.

Κόντρα στα στερεότυπα η 30χρονη βρετανίδα παγκόσμια πρωταθλήτρια στην παγοδρομία ταχύτητας, Ελίζ Κρίστι, αποκάλυψε πως εργάζεται σε πιτσαρία στο Νότιγχαμ, ενώ δεν έκρυψε πως έχει κάνει διάφορες δουλειές μετά τις περικοπές ύψους περίπου 8 εκατ. λιρών ενόψει της προετοιμασίας των αθλητών για τους Χειμερινούς Ολυμπιακού Αγώνες

Μάλιστα η αθλήτρια που έχει δώσει και μια σθεναρή μάχη με την κατάθλιψη, δημοσιεύει φωτογραφίες από την δουλειά της στο εστιατόριο, στέλνοντας ένα δυνατό μήνυμα απέναντι στη ρατσιστική αντιμετώπιση της εργασίας.

Στις δυο τελευταίες διοργανώσεις, η Κρίστι στάθηκε ιδιαίτερα άτυχη καθώς το 2014 την απείλησαν ακόμα και με θάνατο, επειδή έμεινε εκτός κούρσας των μεταλλίων, ενώ το 2018 στο Σότσι τραυματίστηκε στα ημιτελικά των 1.500 μ., ενώ στα 500 μ. είχε κάνει ολυμπιακό ρεκόρ.

Πηγή: newsone.gr