Η Kraft, φημισμένη για τα μακαρόνια και τυρί, μόλις συνεργάστηκε με το παγωτό Van Leeuwen με έδρα το Μπρούκλιν για να δημιουργήσει παγωτό με γεύση μακαρόνια και τυρί προς τιμήν της Εθνικής Ημέρας Μακαρονιών και Τυριών αυτήν την εβδομάδα.

Σύμφωνα με το Today, όσοι θέλουν μια δοκιμή μπορούν να δοκιμάσουν τη γεύση δωρεάν στις 14 Ιουλίου μεταξύ 11 π.μ. έως 6 μ.μ. στην Union Square της Νέας Υόρκης. Εάν βρίσκεστε αλλού, κατευθυνθείτε προς το τοπικό κατάστημα Van Leeuwen στις ΗΠΑ.

«Γνωρίζουμε ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο αναζωογονητικό σε μια καυτή καλοκαιρινή μέρα από το παγωτό. Γι ‘αυτό θέλαμε να συνδυάσουμε δύο από τα πιο εμβληματικά comfort φαγητά για να δημιουργήσουμε ένα παγωτό με την αξέχαστη γεύση των Kraft Macaroni & Cheese με τα οποία μεγαλώσαμε όλοι », δήλωσε η Emily Violett, Senior Associate Brand Manager της Kraft Macaroni & Cheese.

Η Kraft είπε ότι αποφάσισε να συνεργαστεί με την εταιρεία Van Leeuwen λόγω του εξαιρετικού χειροποίητου παγωτού που δημιουργεί με αγνά συστατικά.

«Ως μεγάλοι θαυμαστές του Van Leeuwen παγωτού, γνωρίζαμε ότι θα ήταν ο τέλειος συνεργάτης για να δημιουργήσει αυτό το παγωτό μαζί μας. Όχι μόνο έχει νόστιμη γεύση, αλλά είναι επίσης κατασκευασμένο με υψηλής ποιότητας συστατικά και δεν περιέχει τεχνητές γεύσεις, συντηρητικά ή βαφές όπως και τα Kraft Macaroni & Cheese », εξήγησε η Violett.

Θα τολμούσατε να το δοκιμάσετε;

in.gr

Πηγή: newsone.gr