Θαυμάστε την…

Η Ευδοκία Τσαγκλή από Big Brother περίμενε με ανυπομονησία το καλοκαίρι και γι’ αυτό μόλις ξεκίνησε τις διακοπές της βάλθηκε να αναστατώσει τους πάντες με τις φοβερές φωτογραφίες της.

Η αγαπημένη παίκτρια κάνει… συνεχόμενες διακοπές και μάλιστα γυρίζει την Ελλάδα διαρκώς, αφού μέχρι στιγμής έχει επισκεφτεί την Τήνο, την Χαλκιδική και τώρα βρίσκεται στην Μύκονος.

  • Διαβάστε επίσης: Ευδοκία Τσαγκλή: O Nίκος δεν μου έχει δώσει το μερίδιο μου από το έπαθλο του Big Brother

Οι φωτογραφίες που αναρτεί στο προφίλ της στο instagram είναι πραγματικά εντυπωσιακές και οι περισσότερες, όπως θα δει κάποιος, που θα το επισκεφτεί είναι με εντυπωσιακά μαγιό.

Σήμερα όμως η όμορφη Ευδοκία έκανε την ανατροπή και φόρεσε ένα εντυπωσιακό μεταλλικό super μivi φόρεμα το οποίο αναδείκνυε το εντυπωσιακό της σώμα, ενώ όπως θα δείτε και εσείς από μέσα μάλλον δεν φορούσε και τίποτα!

Δείτε την Ευδοκία σε μια πραγματικά εντυπωσιακή φωτογραφία της…

«Δεν μου έχει δώσει ο Νίκος τα λεφτά που μου είχε τάξει»

Μάλιστα, μέσα στην εβδομάδα που μας πέρασε, η Ευδοκία μας απασχόλησε με τις δηλώσεις που έκανε, μέσα από τις οποίες εξέφρασε την πικρία της για τον πρώην σύντροφο της Νίκο Τακλή, όπου μάλιστα αποκάλυψε ότι δεν της έχει δώσει τα χρήματα που της είχε τάξει από το έπαθλο του ριάλιτι.

«Ενώ στο Big Brother είχα πάρα πολλή ενέργεια, όταν βγήκα πέρασα δύσκολα. Κρατάω επαφή μόνο με τη Μαίρη από τα άτομα που ήταν εκεί. Με τον Νίκο το προσπαθήσαμε, αλλά από τον Μάρτιο δεν είμαστε πια μαζί. Ήταν κοινή μας απόφαση να χωρίσουμε, μας έκανε πιο δυστυχισμένους το να είμαστε μαζί, οπότε αποφασίσαμε να τραβήξουμε χωριστούς δρόμους» είχε πει.

in.gr

Πηγή: newsone.gr