Τα καλλιτεχνικά βήματα του αδερφού του ακολουθεί ο Κωνσταντίνος Παντελίδης.

Ο μικρός αδερφός του αδικοχαμένου Παντελή Παντελίδη, που λάτρεψε όλη η Ελλάδα και σκοτώθηκε σε τροχαίο το 2016, έχει ξεκινήσει τα πρώτα του βήματα στο τραγούδι.

Ο νεαρός με φωνή που μοιάζει εκπληκτικά στον αδερφό του εμφανίστηκε στην εκπομπή «Σπίτι με το MEGA» και έκλεψε κυριολεκτικά τις εντυπώσεις.

Ο Κωνσταντίνος αποφεύγοντας συναισθηματισμούς και μελό τοποθετήσεις τραγούδησε τα κομμάτια του αδερφού του που αγάπησε το κοινό και δεν σταμάτησε ποτέ να τα ακούει.

Λιτός και μετρημένος, με πολύ καλή φωνητική τοποθέτηση ο μικρός αδερφός του Παντελή Παντελίδη έδειξε ότι έχει μέλλον στα μουσικά δρώμενα.

Όπως ήταν αναμενόμενο οι χρήστες των social media δεν σταμάτησαν λεπτό να στέλνουν την αγάπη τους στον Κωνσταντίνο και παράλληλα να θυμούνται τον αείμνηστο Παντελή.

Κιάμος: Ο Κωνσταντίνος Παντελίδης έχει όνομα με ιστορία που θα την συνεχίσει επάξια

«Σε αυτό το σημείο θα μου επιτρέψετε να σας πω ότι πάντα μου άρεσε να δουλεύω και να τραγουδάω μαζί με νέα παιδιά. Περιμένω τώρα ένα νέο παιδί που θεωρώ ότι έχει πολύ ταλέντο. Το όνομά του έχει μεγάλη ιστορία και θα τη συνεχίσει επάξια» είπε ο Πάνος Κιάμος πριν ανέβει ο Κωνσταντίνος Παντελίδης.

«Αυτό που μου αρέσει στον Πάνο Κιάμο είναι η αμεσότητα και η επαφή που έχει με τον κόσμο. Η φωνή του και το πώς ερμηνεύει τα κομμάτια του. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή την συνεργασία, νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη και είναι πολύ τιμητική η πρόταση που μου έκανε» ανέφερε από τη σειρά του ο Κωνσταντίνιος Παντελίδης.

Ο αδερφός του αδικοχαμένου τραγουδιστή που λατρεύτηκε από το κοινό τραγούδησε μαζί με τον Πάνο Κιάμο «Τα σχοινιά σου » και «Πίνω από κει ψηλά».

«Θυμάμαι» και «Συνοδεύομαι» τη συνέχεια, δύο κομμάτια που οι θαυμαστές του Παντελίδη λάτρεψαν από την πρώτη κυκλοφορία τους.

 Αξέχαστα τραγούδια του Παντελίδη από τον αδερφό του Κωνσταντίνο

Πηγή: newsone.gr