Μία σπάνια δημόσια εμφάνιση πραγματοποίησε η Μαρία Παπαλάμπρου, μαζί με την κόρη της, Φαίδρα Αλεξοπούλου, καθώς βρέθηκαν καλεσμένες σε έναν γάμο.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε μητέρα και κόρη μαζί και οφείλουμε να ομολογήσουμε πως μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό. Τα μάτια της νεαρής, το χαμόγελο αλλά και η κομψότητά της, φέρνουν στην αγαπημένη ηθοποιό.

Η Φαίδρα Αλεξοπούλου, έχει δηλώσει στο παρελθόν πως δεν γνωρίζει ακόμα αν στο μέλλον θα ασχοληθεί με την υποκριτική, είναι όμως κάτι που ίσως και να ήθελε.

Μαρία Παπαλάμπρου

Υπενθυμίζουμε πως η Μαρία Παπαλάμπρου έχει απομακρυνθεί τα τελευταία χρόνια από τα φώτα της δημοσιότητας. Η ίδια ζούσε μόνιμα στο Βερολίνο, όπου ασχολούνταν με την παραγωγή στην εταιρεία που δημιούργησαν μαζί με τον σύζυγό της Τάσο Αλεξόπουλο, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τον Απρίλιο του 2019.

«Όταν έφυγε ο άνδρας μου από τη ζωή αποφασίσαμε με την κόρη μου να επιστρέψουμε στην Ελλάδα για να είμαστε πιο κοντά στην οικογένεια και στον πυρήνα, των φίλων, των ανθρώπων που θα ήταν για εμάς μία ασπίδα προστασίας σε μία πολύ δύσκολη στιγμή», είχε δηλώσει η Μαρία Παπαλάμπρου σε συνέντευξή της στην εκπομπή Super Κατερίνα.

enimerotiko.gr

Πηγή: newsone.gr