Δημήτρης Παπανώτας: Ο Νίκος Μουτσινάς παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Fipster». Έτσι, η εκπομπή «Happy Day» της τηλεόρασης του «Alpha» σχολίασε τις δηλώσεις του. Μάλιστα, ο δημοσιογράφος, Δημήτρης Παπανώτας, το έκανε με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο. Αναλυτικότερα το σχόλιό του:

Δημήτρης Παπανώτας: «Ο Νίκος δεν καβάλησε ποτέ το καλάμι»

«Μπράβο του, χίλια μπράβο! Αυτό που εκτιμώ στον Νίκο είναι ποτέ δεν καβάλησε το καλάμι ούτε στα αρχικά του βήματα. Είναι, δηλαδή, ο άνθρωπος… Τι να πω… Πολύ δύσκολα νιώθεις ότι κάνεις κάτι κακό και το κάνεις. Πολύ δύσκολα κάποιος που έχει καβαλήσει θα πει ότι ναι, εγώ έχω καβαλήσει. Και το εκτιμώ πάρα πολύ όταν το συνειδητοποιεί. Αλλά όταν είσαι πρώτη χρονιά στην τηλεόραση και λες εγώ θέλω τη δικιά μου κάμερα, είναι μια ένδειξη καβαλήματος, με συγχωρείτε», είπε αρχικά, ο Δημήτρης Παπανώτας.

Για το αν έχει καβαλήσει ή όχι πρέπει να αφήσει να το πουν οι άλλοι. Να το λέει ο ίδιος; Τι θα έλεγε; Πραγματικά είμαι μεγάλη ψωνάρα; Ποιο είναι το βασικό στοιχείο που έχει επιτυχία γιατί κάνει αυτό που αγαπά και που του ταιριάζει; Ότι είναι μόνος του. Αυτό του ταιριάζει και αγαπά. Να μην υπάρχει… διάθλαση του φωτός. Να είναι ο προβολές… Ας πούμε αλήθειες, Σταματίνα μου», ανέφερε στη συνέχεια, ο Δημήτρης Παπανώτας.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Αυτή η δουλειά είναι μαραθώνιος»

Με αφορμή, λοιπόν, και την ατάκα του Νίκου Μουτσινά για τα νούμερα τηλεθέασης, η Σταματίνα Τσιμτσιλή άδραξε την ευκαιρία να ρίξει τα “καρφιά” της προς συγκεκριμένες εκπομπές: «Όταν είσαι παίκτης που ξέρεις το παιχνίδι, ξέρεις ότι αυτή η δουλειά είναι μαραθώνιος. Βλέπω πολλές εκπομπές, εμείς δεν το κάνουμε και μου δίνεται η τέλεια ευκαιρία να το πω, που είναι δέκα μέρες τρίτες και τέταρτες και τη μία μέρα που βγαίνουν πρώτες στέλνουν δελτίο τύπου “πρώτη στο δυναμικό κοινό”, δεν πρέπει. Όπως δεν πρέπει να πανηγυρίζεις τη μία μέρα που είσαι πρώτος γιατί τις άλλες δέκα ήσουν τέταρτος, έτσι και τις δέκα που είσαι τέταρτος δεν πρέπει να βάζεις τη μαύρη πλερέζα».

enimerotiko.gr

Πηγή: newsone.gr