Καμία σχέση με τον ρόλο του δεν έχει σήμερα ο Κώστας Ιντζεγιάν που ξεχώρισε ως «Μήτσος» στη σειρά του Mega «Ευτυχισμένοι Μαζί».

Η σειρά Ευτυχισμένοι Μαζί ξεκίνησε να παίζει στο Mega το 2007. Αγαπήθηκε πάρα πολύ και η τηλεθέαση χτυπάει “κόκκινο” μέχρι και σήμερα που προβάλλεται σε επανάληψη. Ένας λοιπόν από τους χαρακτήρες που ξεχώρισε ήταν του Μήτσου, του κολλητού του Μάρκου.

Ο ίδιος μετά από τέλος της σειράς απομακρύνθηκε από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο πλέον είναι τρελά ερωτευμένος καθώς έχει αποκτήσει και ένα παιδάκι με την αγαπημένη του σύζυγο.

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1984. Φοίτησε στο ΤΕΙ Πειραιά στο τμήμα Ηλεκτρονικών Υπολογιστικών Συστημάτων και ταυτόχρονα σπούδασε υποκριτική στη δραματική σχολή «Ίασμος». Εκτός από το «Ευτυχισμένοι Μαζί», συμμετείχε στη σειρά του ΑΝΤ1 Εργαζόμενη Γυναίκα, όπως επίσης και στην σειρά Οδός Παραδείσου 7, που παλαιότερα μετέδιδε ο τηλεοπτικός σταθμός ALPHA.

«Ο ρόλος του Μήτσου προέκυψε έπειτα από κάστινγκ. Κάπως τυχαία, δηλαδή. Όσο για τη συνεργασία, δεν έχω πολλές εμπειρίες μιας και αυτή είναι η πρώτη μου δουλειά, αλλά ελπίζω να είναι όλες οι επόμενες σαν κι αυτή. Από τους μεγαλύτερους ηθοποιούς και τον σκηνοθέτη που μας βοηθάνε και μας συμβουλεύουν έως όλο το συνεργείο με το οποίο δουλεύουμε δημιουργικά και ευχάριστα», είχε δηλώσει τότε ο ίδιος για το «Ευτυχισμένοι Μαζί», μιλώντας στο περιοδικό «Αρμένικα».

Τι κάνει σήμερα ο Κώστας Ιντζεγιάν, ο αγαπημένος Μήτσος από το Ευτυχισμένοι Μαζί

Σήμερα, ο Κώστας Ιντζεγιάν απολαμβάνει τη ζωή του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας μαζί με την σύζυγό του και την κορούλα τους.

Ευτυχισμένοι Μαζί

enimerotiko.gr

Πηγή: newsone.gr