Η κάμερα του «MEGA Καλημέρα» συνάντησε την Παρασκευή Σταματοπούλου, η οποία μίλησε για την οικειοθελή αποχώρησή της από το Survivor.

«Προσπαθώ να επαναφέρω το σώμα μου, όπως ήταν πριν το παιχνίδι, γιατί δεν κοιμόμουν, πήγαινα σερί κάθε δύο ώρες τουαλέτα… Τώρα έχω αρχίσει να μπαίνω σε ροή», είπε η πρώην παίκτρια των μαχητών.

Η ίδια διέψευσε τη δήλωση του Γιώργου Κατσαούνη σχετικά για στημένο αγώνα: «Δεν στήθηκε ο αγώνας. Αν κάτι στήθηκε, ήταν η ψηφοφορία. Τα παιδιά έχασαν τον αγώνα με το σπαθί τους».

Τι ήταν εκείνο που την ώθησε να αποχωρήσει οικειοθελώς και να ζητήσει από τους συμπαίκτες της να την ψηφίσουν;

«Ήθελα να φύγω από το Survivor για λόγους ψυχολογικούς. Αφορούσαν το δικό μου κεφάλι κι όχι κάτι που με εξέπληξε. Ήξερα ότι θα πεινάω, θα κρυώνω, αλλά δεν ήξερα πως να αντιδράσω στη μοναξιά και στην απόυσία επικοινωνίας με τον έξω κόσμο. Έκλαιγα αρκετά συχνά κάθε βράδυ, με έπιανε το στομάχι μου, ταχυκαρδίες… Συναισθηματικά δεν ήμουν πολύ καλά».

Για το ειδύλλιο της Μυριέλλας Κουρεντή με τον Γιώργο Κατσούνη είπε πως αν υπάρχει κάτι, ήταν εντάξει όσο δεν επηρέαζε τις ομάδες.

Τέλος, ξεκαθάρισε πως χαρακτήρισε «κάπως» την συμπεριφορά του Βαλάντη και δήλωσε πως δεν θα μπορούσε να συνυπάρξει με τον τραγουδιστή.

in.gr

Πηγή: newsone.gr