Ποδαρικό στην εκπομπή της ΕΡΤ «Αυτός και ο Άλλος» έκανε ο Πασχάλης. Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη σύζυγό του, Αλίκη.

“Η Αλίκη είναι ένας σύντροφος που τον επέλεξα συνειδητά. Αναζήτησα ένα κορίτσι που να με φυλάει, γιατί πίστευα ότι εάν θέλω να συνεχίσω στον χώρο αυτό πρέπει να έχω οπωσδήποτε έναν άνθρωπο που να με αγαπάει γι’ αυτό που κάνω και να ενδιαφέρεται για μένα” σημείωσε ο τραγουδιστής.

“Η Αλίκη βρέθηκε στον δρόμο μου, ήμουν τυχερός γι’ αυτό η μοίρα μου είχε φροντίσει γι’ αυτό και είναι σημαντικό να έχεις έναν άνθρωπο να σου λέει τι είναι στραβό και τι είναι ίσιο” ανέφερε ο Πασχάλης.

“Όποιος δεν είχε κάποιον να τον αγαπάει, η καριέρα του δεν πήγε τόσο καλά όσο θα έπρεπε παρ’ ότι ο Θεός του χάρισε τα ταλέντα και τα λοιπά. Αν είχε και έναν άνθρωπο από κοντά να τον αγαπάει θα πήγαινε πολύ καλύτερα” δήλωσε ενώ αποκάλυψε πως από τον Σεπτέμβριο του 1967 η σύζυγός του είναι συνεχώς μαζί του.

Πασχάλης - Αλίκη

Όπως είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, η σύζυγός του δεν είναι τόσο σκληρή όσο την παρουσιάζουν και δεν πέφτει «παντόφλα» στο σπίτι.

«Η Αλίκη για μένα είναι το έτερον μου ήμισυ. Εδώ παίρνω την ευκαιρία να πω ότι η Αλίκη δεν είναι αυτό που ξέρει ο κόσμος. Ο κόσμος θεωρεί ότι είναι ένα σκληρό άτομο. Έχουν κυκλοφορήσει διάφορες “παντόφλες”, διάφορες σαχλαμάρες. Δεν ισχύει. Δεν βιώνουμε κάτι στο σπίτι μου. Είναι βλακεία πέρα για πέρα αυτό που λέει ο κόσμος. Με πληγώνει» περιέγραψε

Πηγή: newsone.gr