Αρχική ΕΛΛΑΔΑ Πατέρας κατήγγειλε άνδρα για απόπειρα αρπαγής του 9χρονου γιου του

Πατέρας κατήγγειλε άνδρα για απόπειρα αρπαγής του 9χρονου γιου του

86
0

Οι αστυνομικοί ξεκίνησαν τις έρευνες και από κάμερες ασφαλείας στην περιοχή εντόπισαν τον άνδρα και τον προσήγαγαν.

Την απόπειρα αρπαγής του ανήλικου γιού του κατήγγειλε στην Αστυνομία πατέρας στην Πάτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο συμπολίτης μετέβη στην Αστυνομία και κατήγγειλε πως άνδρας που οδηγούσε μηχανάκι επειχείρησε να αρπάξει τον γιο του την ώρα που γύριζε από το σχολείο του.

Όλα σύμφωνα με την καταγγελία συνέβησαν το μεσημέρι της Τρίτης όταν ο 9χρονος μαθητής τελειώνοντας το σχολείο το μεσημέρι δεν θέλησε να ακολουθήσει την μητέρα του που είχε πάει για να τον παραλάβει από το δημοτικό σχολείο.

Της ζήτησε να πάει με τους συμμαθητές του και να γυρίσει αμέσως μετά στο σπίτι. Πράγματι το παιδί πήγε με τους φίλους του. Στην οδό Αρέθα, στην Αγυιά, ωστόσο, σταμάτησε ένα δίκυκλο και ο οδηγός του έκανε νόημα στον μικρό μαθητή να τον ακολουθήσει.

Το παιδί έφυγε αμέσως και πηγαίνοντας σπίτι ανέφερε αμέσως το γεγονός στον πατέρα του, που μετέβη στο αστυνομικό τμήμα και κατέθεσε μήνυση για απόπειρα αρπαγής του παιδιού του.

Οι αστυνομικοί ξεκίνησαν τις έρευνες και από κάμερες ασφαλείας στην περιοχή εντόπισαν τον άνδρα και τον προσήγαγαν. Με τον ίδιο να ισχυρίζεται πως βρισκόταν μεν στο σημείο , αλλά δεν επιχείρησε να κάνει καμιά κίνηση προς τον 9χρονο.

Ο δικυκλιστής αναμένεται να μεταβεί στον εισαγγελέα που θα αποφασίσει για την ποινική μεταχείριση του.

ΠΗΓΗ: tempo24.news.gr

Πηγή: newsone.gr