Νέα μαρτυρία για την 33χρονη μητέρα των τριών παιδιών στην Πάτρα, που έχασαν τη ζωή του σε διάστημα περίπου τριών ετών.

Σοκάρει η νέα μαρτυρία για την 33χρονη μητέρα

Όπως υπογράμμισε φίλη της Ρούλας Πισπιρίγκου αποκλειστικά στο LIVE NEWS «η γυναίκα αυτή έχει κάνει πολλές εκτρώσεις, έχει συναναστραφεί με πάρα πολλούς άνδρες. Για να κρατήσει τα αγόρια που είχε γενικότερα, έκανε πολλά σκηνικά του τύπου ότι είναι άρρωστη και τέτοια. Γνωρίζω απλά ότι έχει κάνει ή 5 ή 6 και της είχε πει ο γιατρός ότι δεν πρέπει να μπει στη διαδικασία να κάνει παιδί, θα είναι πάρα πολύ δύσκολο να κάνει παιδί, αλλά τελικά έκανε».

Τα όσα εκμυστηρεύτηκε σε μια φίλη της για τις εκτρώσεις που είχε κάνει, αλλά και τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε, επιβεβαιώνονται και από τη γειτόνισσά της, που έζησε από το πρώτο χέρι τα όσα βίωνε η μητέρα των τριών παιδιών.

Όπως επεσήμανε η γειτόνισσα στη μαρτυρία της για την 33χρονη μητέρα «η κοπέλα όμως, η Ρούλα, εγώ γνώριζα όλα αυτά τα χρόνια ότι, αυτά σαν ακούσματα από την γειτονιά, γιατί είναι μέσα στην γειτονιά μας, ότι η κοπέλα πραγματικά είχε περάσει καρκίνους, είχε περάσει διάφορα, είχε κάνει… είχε τάσεις αυτοκτονίας, είχε κάνει δύο απόπειρες. Όλη την ώρα από κάπου έμενε έγκυος, πήγαινε έκανε εκτρώσεις, μία ανακατεμένη κατάσταση».

Στο μεταξύ, η είδηση του ερχομού της Τζωρτζίνας προκάλεσε έκπληξη στην γειτονιά, αλλά και ανακούφιση, που κατάφερε να δημιουργήσει τη δική της οικογένειας.

Όπως σημείωσε η γειτόνισσα «δεν ήταν στα καλά του το κορίτσι, δεν ήταν στα καλά του και μάλιστα λέει είχα ακούσει από τότε, με όλα αυτά, ότι η Ρούλα μετά από τόσα προβλήματα υγείας που είχε περάσει, το κορίτσι δεν είναι να κάνει παιδιά και όταν έμαθα ότι παντρεύτηκε και είχε κάνει ήδη και την Τζωρτζίνα λέω «Δόξα τω Θεώ, ό,τι και να είχε το κοριτσάκι το προσπέρασε, το έχει ξεπεράσει».

Εξάλλου, σύγχυση επικρατεί για τις σπουδές νοσηλευτικής που ισχυριζόταν ότι είχε κάνει, με ένα πέπλο μυστηρίου να καλύπτει το αν εργαζόταν ως νοσηλεύτρια.

«Όταν έμαθα ότι η Ρούλα ήταν νοσηλεύτρια και όλα αυτά, λέω «ρε παιδιά πότε τελείωσε; Το παιδί αυτό δεν έχει τελειώσει ούτε το σχολείο. Με πρόβλημα τελείωνε το σχολείο, είχε θέματα τότε, τότε είχε κάνει και τις απόπειρες αυτοκτονίας. Πότε νοσηλεύτρια; Πότε πήγε; Πότε;» τονίζει η γειτόνισσα της μητέρας στη μαρτυρία της.

Οι νυχτερινές βόλτες και η διασκέδαση που φέρεται να πραγματοποιούσε μετά τους θανάτους των τριών παιδιών και τα ποστ στο facebook για χαλαρά ποτάκια και εκδρομές, δημιουργούν προβληματισμό σε γείτονες και φίλους και δημιουργούν ερωτηματικά.

«Δεν θυμάμαι ποιο θάνατο, ποιανού παιδιού, λίγο πιο έξω από την Πάτρα, είχε βγει για φαγητό, την είχε δει η κολλητή μου φιλενάδα, μες την τρελή χαρά, σαν να μην συμβαίνει τίποτα, όλο το μαγαζί εκείνη τη στιγμή απλά σιώπησε, γιατί όλοι γνωρίζουνε και όταν έφυγε, ξεκίνησαν το μπούρου μπούρου και συζητάγανε όλοι την κατάσταση που συμβαίνει. Όλοι πιστεύουν ότι η ίδια φταίει. Η ίδια έχει κάνει τις δολοφονίες» δηλώνει σε μαρτυρία της φίλη της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Από την πλευρά της, η γιαγιά των παιδιών είναι κλεισμένη στο σπίτι και σηκώνει το δικό της Γολγοθά, έχοντας εξαφανιστεί από προσώπου γης.

«Είναι σε άθλια κατάσταση και αυτή έπαιρνε μια ζωή ψυχοφάρμακα, δεν ήταν και ποτέ καλά η (μητέρα της) και αυτή την στιγμή είναι με τρεις φωτογραφίες και τρία καντήλια στο σπίτι και κλαίει, αυτό μας είπε ο αδελφός της» αποκαλύπτει στη μαρτυρία της η γειτόνισσα.

Στην ίδια κατάσταση βρίσκεται και ο θείος της 33χρονης μητέρας, με τη γειτόνισσα να αποκαλύπτει στη μαρτυρία της «εγώ τον θείο της, που μένουμε σχετικά κοντά, ο άνθρωπος είναι κλεισμένος μέσα στο σπίτι, εξαφανισμένος, πρόσφατα τον είχα δει και σε μία κηδεία κολλητού του φίλου αδελφικού, ήταν σε άθλια κατάσταση, έχει γεράσει πριν την ώρα του. Δείχνει ότι όχι δεν το πιστεύει ο άνθρωπος, αλλά επειδή τα παιδιά αυτά τα έχει μεγαλώσει σαν δικά του παιδιά, ζούσαν όλοι μαζί».

enimerotiko.gr

Πηγή: newsone.gr