Πέτρος Φιλιππίδης: Στους δικηγόρους του γνωστού ηθοποιού, δόθηκε ο φάκελος των καταγγελιών. Συγκεκριμένα, αυτός φέρει καταγγελίες από γυναίκες ηθοποιούς, οι οποίες τον κατηγορούν για εργασιακό εκφοβισμό και σεξουαλική παρενόχληση. Αναλυτικότερα:

Π. Φιλιππίδης: Στους δικηγόρους του, ο φάκελος – Ετοιμάζει την απολογία του, ο γνωστός ηθοποιός

Οι δικηγόροι του παρέλαβαν τις υποθέσεις που τον αφορούν από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών. Ο λόγος είναι πως ο ηθοποιός-σκηνοθέτης θα ετοιμάσει την δική του απολογία-απάντηση τις επόμενες ημέρες.

Προς το παρόν παραμένει άγνωστος ο αριθμός των καταγγελιών που τον αφορούν εκτός από αυτές που έχουν ήδη δει το φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτές φτάνουν διψήφιο αριθμό. Ο Πέτρος Φιλιππίδης, σύμφωνα με το δημοσίευμα, δεν θα μεταβεί ο ίδιος στην συνεδρίαση του Πειθαρχικού όπου θα συζητηθεί η υπόθεσή του. Όμως, θα απαντήσει με υπόμνημα και μάρτυρες που θα καταθέσουν υπέρ του σε κάποιες από αυτές. Άγνωστο παραμένει επίσης εάν οι Άννα Μαρία-Παπαχαραλάμπους, Λένα Δροσάκη και Πηνελόπη Αναστασοπούλου θα παραστούν σε κάποια από τις συνεδριάσεις του Πειθαρχικού για την υπόθεση.

Στο δικηγόρο του Πέτρου Φιλιππίδη, ο φάκελος των καταγγελιών.

«STOP» στις επαναλήψεις των τηλεοπτικών σειρών που συμμετείχε

Μετά την δημοσιοποίηση των καταγγελιών σε βάρος του και τη νοσηλεία του στο «Υγεία», ακολούθησε η απομάκρυνση του Πέτρου Φιλιππίδη από το σίριαλ «Χαιρέτα μου τον πλάτανο». Το ίδιο ισχύει και για την διαφημιστική καμπάνια της DIGEA. Από εκεί και πέρα, βέβαιη θεωρείται και η λήξη της συνεργασίας με τον θεατρικό επιχειρηματία Κάρολο Παυλάκη. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, την ίδια στιγμή, όλα τα κανάλια που φιλοξένησαν σειρές με πρωταγωνιστή τον Πέτρο Φιλιππίδη φέρονται αποφασισμένα να μην τις προβάλλουν ξανά ως επαναλήψεις.

enimerotiko.gr

Πηγή: newsone.gr