Καλεσμένος στο «Πρωινό» βρέθηκε ο δημοφιλής ηθοποιός Πέτρος Λαγούτης. Η Φαίη Σκορδά τον υποδέχθηκε με χαρά, δεν παρέλειψε ωστόσο να σχολιάσει την αλλαγή που παρατήρησε στην εμφάνισή του.

Ξαφνιασμένη η παρουσιάστρια σχολίασε αμέσως: «Έχεις αδυνατίσει πάρα πολύ; Σα να μικροδείχνεις από την τελευταία φορά που ήρθες». «Για σήκω λίγο να σε χαζέψουμε!» συμπλήρωσε έπειτα φέρνοντας τον ηθοποιό σε σχετική αμηχανία.

Ο Πέτρος Λαγούτης σηκώθηκε όρθιος και σχολίασε με χιούμορ την σκηνή που διαδραματισόταν. «Τι περίεργη οντισιόν είναι αυτή!» είπε χαρακτηριστικά.

Αργότερα ο ηθοποιός μίλησε για την σχέση του με τους γιούς του αλλά και τις άβολες ερωτήσεις που ακούει συχνά από αυτούς και τον τρόπο που τις διαχειρίζεται: «Ο Δημήτρης τον Αύγουστο γίνεται 19 και ο Γιωργής είναι 15. Έχουμε πάρα πολύ ωραία σχέση. Χαίρομαι πολύ που συζητάμε πολύ και για σοβαρά πράγματα. Κατά καιρούς πάνω σε κουβέντες έρχονται και ερωτήσεις που λες “ωχ”, αλλά εντάξει το διαχειρίζεσαι με ειλικρίνεια. Πιο πολύ στα θέματα γυναικών υπάρχουν αυτές οι ερωτήσεις. Τα ερωτικά τους τα συζητάμε σε μεγάλο βαθμό μαζί, δε νομίζω ότι μου τα λένε όλα».

«Σε τέτοιες ερωτήσεις προσπαθείς να πεις το πιστεύω σου. Δεν μπορείς να πεις και ψέματα, νομίζω η καλύτερη διαπαιδαγώγηση είναι οι πράξεις κι όχι τα λόγια. Εγώ δεν τους λέω πράγματα που δεν έχει νόημα να τα πω. Θα μιλήσω για κάτι που έχει μια σοβαρότητα στη ζωή μου, ίσως κάποιες προοπτικές.» συμπλήρωσε.

«Αυτή τη στιγμή εγώ δεν έχω κάτι σοβαρό στη ζωή μου. Προς το παρόν είμαι μόνος. Τα παιδιά μου δεν είχαν δύσκολη εφηβεία. Ευτυχώς είναι επικοινωνιακά παιδιά και μιλάμε για όλα» πρόσθεσε ο γνωστός ηθοποιός.

Ο ίδιος έχει αναφερθεί πολλές φορές στο εθισμό του με τα τυχερά παιχνίδια και το δύσκολο ταξίδι της απεξάρτησης. Στο «Πρωινό» μιλώντας για το ίδιο θέμα είπε: «Εμένα μου πήρε 24 μήνες να ξεπεράσω τον εθισμό στον τζόγο. Είναι σαν τα ναρκωτικά και χειρότερο σε μερικά πράγματα.

Ο τζόγος έχει την παγίδα ότι δεν φαίνεται μέχρι να αρχίσει ο τζογαδόρος να καταστρέφεται. Εγώ έπαιζα τα πάντα. Ξεχνάς τα λεφτά, από ένα σημείο και μετά παίζεις για να χάσεις. Εγώ είχα πολλά λεφτά και λεφτά που δεν είχα. Είχα πάρει δανεικά απ’ όλους. Το πρώτο που πρέπει να κάνεις είναι να σταματήσεις να παίζεις και να ξαναχτίσεις τον εαυτό σου. Σιγά σιγά έρχονται δώρα και πιο φωτεινές ημέρες.

Σου παίρνει χρόνο και αυτό, αλλά κάθε τρύπα που κλείνεις σου δίνει δύναμη να πας παρακάτω. Βλέπεις καιρό ότι δεν πάει άλλο και γίνεται κάτι πολύ μικρό, όπως ότι αναγκάστηκα να ζητήσω λεφτά από οικογενειακούς φίλους μου και εκεί ντράπηκα πολύ, οπότε είπα ότι κάτι πρέπει να κάνω.

Εμένα πια δεν μου λέει τίποτα. Αυτό ήταν και δική μου απορία αλλά έγινε και αυτό. Δεν θέλω εγώ να παίξω. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που παθιάζομαι, οπότε αυτό το πάθος το διοχέτευσα στη δουλειά μου».

Πηγή: newsone.gr