Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκειά της μέσα από τη ραδιοφωνική της εκπομπή στον “Pride” για τις δηλώσεις του Θοδωρή Αθερίδη, ο οποίος τάχθηκε υπέρ της επιστροφής του Γιώργου Κιμούλη στο θέατρο. Επίσης η γνωστή ηθοποιός τοποθετήθηκε για πρώτη φορά σχετικά με την πρόταση της Εισαγγελέως για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Βγαίνουν άνθρωποι, καταγγέλλουν κακές συμπεριφορές και υπάρχουν κάποιοι συνάδελφοι που λένε και κάτι. Και καλά που λένε και κάτι, το να γυρνάνε τη μπιφτέκα είναι που με τρελαίνει εμένα. Βγαίνει η Σοφία Μπεκατώρου και κάνει τις καταγγελίες, βγαίνει ο κ. Αθερίδης και λέει «μπράβο, τολμηρή» αλλά δεν περίμενε ότι θα βγαίναμε κι εμείς στον δικό μας τον χώρο να πούμε «παιδιά, κάπου λίγο ώπα». τόνισε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και πρόσθεσε:

“Πειράξαμε προφανώς ευαίσθητες χορδές και φίλους φίλων κι από εκεί και πέρα σταμάτησαν τα καλά λόγια. Και λες «οκ, δεν σε συμφέρει, δεν θες να κοιτάς τις διαμάχες, αλλά δεν συμβαίνει κάπου μακριά από σένα. Συμβαίνει μέσα στον χώρο όπου εργάζεσαι και το να βγαίνεις και να λες «τεράστια χαρά έχω για τον Γιώργο Κιμούλη, που είναι φίλος μου, που έχει δει όλες μου τις παραστάσεις», θα επικαλεστώ μόνο μία ατάκα που είπε ο μεγάλος Τσαφούλιας, «δεν υπάρχει μεγάλος καλλιτέχνης, αν δεν έχεις υπάρξει σπουδαίος άνθρωπος».

Ως ενεργό μέλος της δίκης Φιλιππίδη και όντας μάρτυρας όλων αυτών που συμβαίνουν εκεί μέσα, και διαβάζοντας τους τίτλους, θέλω να σας πω ότι υπάρχει πάρα πολλή παραπληροφόρηση. Η Εισαγγελέας δεν πρότεινε ποτέ το αθώος, αλλά το αθώος λόγω αμφιβολιών. Παρόλα αυτά γράφτηκε ελάχιστα το «λόγω αμφιβολιών», κυρίως γράφτηκε με μεγάλα γράμματα το αθώος και με μικρά το ένοχος για τις δύο απόπειρες βιασμού. Μπαίνετε να διαβάζετε λίγο παραπάνω”.

Το απόσπασμα προβλήθηκε στο Πρωινό.

Πηγή: newsone.gr