Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα, μετά το προεδρικό διάταγμα που εξισώνει τα πτυχία των ηθοποιών με τα απολυτήρια λυκείου. Η ηθοποιός συμμετέχει αυτές τις μέρες στη διαμαρτυρία των καλλιτεχνών.

Ένα βίντεο από την ομιλία της εμφανίστηκε στο TikTok και σε αυτή, η ηθοποιός ακούγεται να συμβουλεύει το κοινό που βρίσκεται εκεί, να μην κάνει υπομονή, αλλά να μιλάει ανοιχτά τη στιγμή που πρέπει και όχι αργότερα, προκειμένου να διεκδικεί τα δικαιώματά του.

«Ξεκίνησα αυτή τη δουλειά με πάρα πολλά όνειρα και μου τα πήρανε πάρα πολύ βίαια και έκανα πολλή υπομονή και δεν θέλω να κάνετε το ίδιο. Είναι πολύ μεγάλο λάθος αυτό. Γιατί πάντα θα υπάρχει ένας μαλ**** που θα σας ρωτήσει “γιατί μιλάς τώρα και δεν μίλησες τότε;”. Γι΄αυτό μην τους κάνετε τη χάρη. Τώρα θα μιλάτε, τώρα», ακούγεται να λέει.

Στη συνέχεια, συμπληρώνει: «Η αγάπη βρίσκει πάντα την πιο μικρή τρυπούλα και θα μπει. Μην έχετε ποτέ αμφιβολία για αυτό, σας το ορκίζομαι, σας το υπόσχομαι και τόση να είναι η τρυπούλα, θα μπει, θα φανεί η αλήθεια. Μην σταματήσετε τον αγώνα αυτό. Θα είμαι δίπλα σας πάντα, σας ευχαριστώ πολύ»

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

Πηγή: newsone.gr