Αδιαμφισβήτητα το σπίτι της Ελένης Μενεγάκη είναι ένα σπίτι που θα ζήλευαν όλοι καθώς είναι εξίσου άνετο όσο και υπερπολυτελές.

Ονειρικό είναι το σπίτι που μένει στα Μελίσσια η Ελένη Μενεγάκη με τον σύζυγό της, Ματέο Παντζόπουλο και τις κόρες της, Λάουρα, Βαλέρια και Μαρίνα. Διαθέτει όλα τα κομφόρ και τΟ είχε αποκτήσει το 2004 όταν ακόμη ήταν παντρεμένη με τον πρώην σύζυγό της, Γιάννη Λάτσιο, ο οποίος να σημειωθεί πως φτιάχνει ξανά τη ζωή του.
σπίτι
Φωτογραφίες τόσο από το εσωτερικό όσο και από το εξωτερικό του, μας έχει δείξει η παρουσιάστρια πολλές φορές μέσα από αναρτήσεις που έχει πραγματοποιήσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Έτσι είναι το σπίτι της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου

Πρόκειται για ένα οίκημα 1.000 περίπου τ.μ το οποίο αποτελείται από από ένα ενιαίο συγκρότημα δύο κατοικιών σε οικόπεδο έκτασης 2.500 τ.μ.

Συγκεκριμένα αποτελείται από μία μεζονέτα και ένα ισόγειο, όπου η μεζονέτα περιλαμβάνει υπόγειο 208 τ.μ. Εκεί υπάρχουν 6 τεράστιες αποθήκες, κλιμακοστάσιο και 2 χώροι στάθμευσης. Επίσης και ένα ισόγειο 270 τμ το οποίο αποτελείται από καθιστικό, τραπεζαρία, καθημερινό δωμάτιο, γραφείο, αποθήκη, W.C., κουζίνα, εξώστες, εσωτερικό κλιμακοστάσιο.

Ο πρώτος όροφος είναι 208 τ.μ. και αποτελείται από 5 υπνοδωμάτια, 3 λουτρά, γκαρνταρόμπα, αποθήκη, διάδρομο, εσωτερικό κλιμακοστάσιο, φωταγωγό, υπαίθριο χώρο, εξώστες. Το δεύτερο ακίνητο εντός του οικοπέδου σε τμήμα 313,50 τ.μ. είναι μια αυτοτελής και ανεξάρτητη κάθετη ιδιοκτησία και περιλαμβάνει ένα δωμάτιο, κουζίνα-καθιστικό, ημιυπαίθριο χώρο, πισίνα, αποδυτήρια και λουτρό, συνολικής επιφάνειας 115,40 τ.μ.
σπίτι

enimerotiko.gr

Πηγή: newsone.gr