Αρχική LIFESTYLE «Πίστεψα ότι θα με σκότωνε» – Συγκλονίζει η βαφτιστήρα του Τριαντάφυλλου που...

«Πίστεψα ότι θα με σκότωνε» – Συγκλονίζει η βαφτιστήρα του Τριαντάφυλλου που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού

71
0

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον 33χρονο σύντροφό της έπεσε η 22χρονη βαφτιστήρα του τραγουδιστή Τριαντάφυλλου, Χριστίνα. «Φοβήθηκα για τη ζωή μου. Πίστεψα ότι θα με σκότωνε», υποστήριξε η νεαρή.

Όπως αποκαλύπτει μιλώντας στο Star, η 22χρονη κατάφερε να σωθεί χρησιμοποιώντας την εφαρμογή panic button, μέσω της οποίας ειδοποίησε τη μητέρα της και την αστυνομία.

«Μου είπε να πλύνω τα αίματα και να πάω να ξαπλώσω»

Όλα ξεκίνησαν στις 3 Δεκεμβρίου τα ξημερώματα, όταν το ζευγάρι βγήκε από το κέντρο που διασκέδαζε στη Ρόδο. «Είχαμε κανονίσει να βγούμε για φαγητό με τον ξάδελφό του. Όταν φύγαμε, άρχισε να μου φωνάζει και να τσακώνεται», είπε η 22χρονη, γνωστοποιώντας την αφορμή του τσακωμού τους: «Ασχολούμαστε με άλογα. Το απόγευμα είχα πάει βόλτα το άλογο και όταν επιστρέψαμε ήταν λίγο πρησμένο το πόδι του».

«Με πέταξε στο πεζοδρόμιο. Άρχισε να με χτυπάει με μανία. Προσπαθούσα να ξεφύγω, αλλά δεν μπορούσα. Ο ξάδελφός του προσπάθησε να με βγάλει από τα χέρια του. «Με έπιασε από τα μαλλιά και άρχισε να με σέρνει», συνέχισε το κορίτσι. Όπως είπε, κατάφερε να ξεφύγει μετά τη σωτήρια επέμβαση του ξαδέλφου. «Ο ξάδελφός του είπε να με πάνε στο νοσοκομείο, όμως εκείνος δεν ήθελε. Μου είπε να πλύνω τα αίματα και να πάω να ξαπλώσω».

Σώθηκε μέσω της εφαρμογής panic button

Μετά το συγκεκριμένο περιστατικό η 22χρονη φοβόταν να επιστρέψει στο σπίτι μαζί του. Σκοπός της ήταν να ειδοποιήσει την αστυνομία χωρίς να γίνει αντιληπτή από τον 33χρονο. Έτσι, αποφάσισε να βγάλει τον σκύλο τους βόλτα. Τότε βρήκε την ευκαιρία να κατεβάσει την εφαρμογή panic button, μέσω της οποίας ειδοποίησε τη μητέρα της και την αστυνομία.

«Τρελάθηκα όταν πήρα το μήνυμα. Πίστευα ότι θα βρω σφαγμένο το παιδί μου», είπε συγκλονισμένη η μητέρα της Χριστίνας.

Η αστυνομία έφτασε στο σπίτι του ζευγαριού και συνέλαβαν τον 33χρονο πηγαίνοντάς τον στο αυτόφωρο.  Το δικαστήριο έγινε και ο 33χρονος καταδικάστηκε σε τρία χρόνια φυλάκιση με αναστολή. Του επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα μια φορά τον μήνα, ενώ του απαγορεύεται να  πλησιάζει την 22χρονη.

real.gr

Πηγή: newsone.gr