Λίγο πριν από την έναρξη του νέου κύκλου του δημοφιλούς reality μαγειρικής, δύο παίκτες από προηγούμενες σεζόν ήρθαν στην επικαιρότητα, καθένας για διαφορετικούς λόγους.

Πρώτος και καλύτερος, ο Σελίμ Σελτζούκ, ο οποίος υποδέχτηκε τον πελαργό στο σπιτικό του, αποχαιρετώντας έτσι με τον πιο όμορφο τρόπο το δύσκολο για όλους 2020. Η σύζυγός του Βάσω έφερε στον κόσμο τον γιο τους, κάνοντας τον δημοφιλή μάγειρα και ιδιοκτήτη εστιατορίου, που ξεχώρισε στον δεύτερο κύκλο του «MasterChef», να πετάξει στα ουράνια από ευτυχία!

Τη χαρμόσυνη είδηση αποκάλυψε ο ίδιος ο Σελίμ με μια ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Instagram, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο, στην οποία τον βλέπουμε να φιλά τρυφερά το ποδαράκι του γιου του. «Καλώς ήρθες» έγραψε στη λεζάντα, εισπράττοντας πολλές ευχές και όμορφα λόγια από τους followers του.

Εν τω μεταξύ, η Ασημίνα Ουστάλλι, από τις πιο όμορφες παίκτριες που έχουν περάσει ποτέ από το reality μαγειρικής, αποκάλυψε ότι έκανε πλαστική επέμβαση. «Εκανα ένα χειρουργείο στη μύτη πρόσφατα, είχα διάφραγμα κι ένα σπασμένο κόκαλο και ήθελα πάρα πολύ να το κάνω, αλλά, επειδή δούλευα συνέχεια, δεν είχα χρόνο. Κι αυτό γιατί χρειάζεται να μείνεις αρκετά μέσα στο σπίτι μέχρι να βγάλεις τα ράμματα. Για να αναπνέεις κανονικά, θέλει πάνω από έναν μήνα» δήλωσε στην εκπομπή «Happy Day στον Alpha» η πρώην παίκτρια του «MasterChef 3».

Όταν ρωτήθηκε σε τι κατάσταση είναι το πρόσωπό της αυτή τη στιγμή, απάντησε: «Είμαι πάρα πολύ πρησμένη, φαίνονται οι μελανιές». Μάλιστα, κατέβασε λίγο τη μάσκα της, δείχνοντας στην κάμερα το σημείο όπου έκανε την επέμβαση.

Πηγή: newsone.gr