Συνέντευξη στο περιοδικό ‘Λοιπόν’ έδωσε η Ρίκα Διαλυνά όπου μεταξύ άλλων ρωτήθηκε εάν έχει βιώσει άσχημη συμπεριφορά στην καριέρα της.

“Η σχέση μου με όλους τους ηθοποιούς της εποχής εκείνης ήταν κάτι παραπάνω από άψογη. Ουδέποτε είχα πρόβλημα με κανέναν τους, καθώς ήταν όλοι άνθρωποι επιπέδου και δεν υπήρχε το στοιχείο του ανταγωνισμού” περιγράφει η αγαπημένη ηθοποιός.

“Αντίθετα, επειδή έχω συμμετάσχει και σε πιο σύγχρονες ταινίες, μπορώ να σου πω ότι οι κοπέλες ειδικά, που είναι πιο νέες στον χώρο, έχουν μια ιδιαίτερη έπαρση και νομίζουν ότι κάτι είναι. Προσωπικά δεν επικροτώ αυτές τις συμπεριφορές και δεν ήμουν και ποτέ έτσι εγώ, οπότε είναι κάτι που δεν το κατανοώ” συμπλήρωσε η Ρίκα Διαλυνά.

“Αυτά τα κορίτσια, λοιπόν, που δεν είχαν χτίσει ακόμα μία καριέρα αλλά παρ’ όλα αυτά είχαν ένα ύφος εκατό καρδιναλίων, ήταν πολύ «βιαστικά» και δεν έδειχναν σεβασμό κατά την διάρκεια της προετοιμασίας, όπως και ούτε στα γυρίσματα. Για παράδειγμα, έμπαιναν πρώτες να τις βάψουν, να τις φτιάξουν τα μαλλιά και να τις ντύσουν, χωρίς να τiς ενδιαφέρει η σειρά με την οποία θα εμφανιζόμασταν στο έργο” σημειώνει.

“Εγώ επειδή αυτά δεν τα μπορούσα και δεν ήθελα ποτέ να είμαι σταρ, ήθελα να είμαι μια καλή ηθοποιός που υπηρετεί με σεμνότητα το επάγγελμα, φρόντιζα να τα κάνω όλα μόνη μου και φυσικά δεν είχα και ιδιαίτερες σχέσεις μαζί τους γιατί δεν μου αρέσει καθόλου η υπεροψία στους ανθρώπους” υπογράμμισε.

Η Ρίκα Διαλυνά έκλεισε τα 87 και παραμένει σικ

Ρίκα Διαλυνά

Η Ρίκα Διαλυνά γιόρτασε πρόσφατα τα γενέθλιά της στο Πόρτο Χέλι μαζί με τον Σπύρο Μπιμπίλα και μερικούς φίλους της. Η γνωστή ηθοποιός έκλεισε τα 87 και παραμένει μια πολύ κομψή γυναίκα συνώνυμο της φινέτσας με τις σικ ενδυματολογικές της επιλογές.

Όπως είναι γνωστό η Ρίκα Διαλυνά κατέκτησε το 1954 τον τίτλο της Σταρ Ελλάς και το καλοκαίρι του ίδιου χρόνου συμμετείχε στα καλλιστεία, που έγιναν στο Λονγκ Μπιτς της Καλιφόρνιας για την ανάδειξη της Μις Υφήλιος, όπου κατέλαβε την 5η θέση. Ήταν μια από τις όμορφες Ελληνίδες ηθοποιούς.

ρικα διαλυνα

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε στο Facebook o Σπύρος Μπιμπίλας.

Πηγή: newsone.gr