Αρχική ΕΛΛΑΔΑ Πολάκης σε ΣΥΡΙΖΑ: Με «πηγές» δεν θα ανοίξω διάλογο – Θα τα...

Πολάκης σε ΣΥΡΙΖΑ: Με «πηγές» δεν θα ανοίξω διάλογο – Θα τα πούμε όλα στην πολιτική γραμματεία

108
0

Νέα ανάρτηση του Παύλου Πολάκη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Με νέα ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook επανέρχεται ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, ο οποίος απαντά στις πηγές του ΣΥΡΙΖΑ που μεταξύ άλλων ανέφεραν ότι «όποιος πιστεύει πως μπορεί να χαράζει δική του πορεία έχει προφανώς συνειδητά αποφασίσει να θέσει εαυτόν εκτός κόμματος», μετά την άθλια επίθεσή τουν εναντίον δημοσιογράφων, δικαστών και τραπεζικών στελεχών.

«Θα τα πούμε ΟΛΑ στην πολιτική γραμματεια και στην Κεντρική Επιτροπή. Με «πηγές» δεν θα ανοίξω διάλογο… Προφανώς υπάρχουν και διαδικασίες και όργανα στα οποία και συμμετείχα και εκλέχθηκα και μάλιστα με υψηλότατα ποσοστά. Εκεί θα μιλήσουμε και θα διευκρινίσουμε ποιος έχει δίκιο!» αναφέρει στη νέα του ανάρτηση ο κ. Πολάκης.

Νωρίτερα, ο βουλευτής του κόμματος, είχε προχωρήσει σε ανάρτηση από τα Σφακιά μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν.

«Βόλτα στα Σφακιά σήμερα, στην Ανώπολη με τη Δώρα. Σε τόπους με απεριόριστους ορίζοντες, καθαρό αέρα και λεβέντες ανθρώπους (χωριό της μάνας μου). Θυμήθηκα πολλά ανεβαίνοντας απ’ αυτά που έγιναν εδώ το 2010 -2014», έγραψε σε προηγούμενη ανάρτηση.

Υπενθυμίζεται ότι η επίθεσή του κατά δημοσιογράφων, δικαστών και τραπεζικών στελεχών προκάλεσε την έντονη αντίδραση της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ με αμφότερα τα κόμματα να ζητάνε την διαγραφή του από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Πηγές ΣΥΡΙΖΑ: «Ο Πολάκης έχει συνειδητά αποφασίσει να θέσει εαυτόν εκτός εκλογικής μάχης»

Πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, μετά την προκλητική ανάρτηση του Παύλου Πολάκη, αναφέρουν μεταξύ άλλων ότι όποιος πιστεύει πως μπορεί να χαράζει δική του πορεία έχει προφανώς συνειδητά αποφασίσει να θέσει εαυτόν εκτός κόμματος.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πρόγραμμα και πολιτική που έχουν εγκριθεί από το συνέδριό του. Έχει επίσης αρχές λειτουργίας που χαρακτηρίζονται από δημοκρατία, συλλογικότητα και προβλέπουν την υπεράσπιση και όχι την υπονόμευση της πολιτικής του από τα μέλη του και πολύ περισσότερο τα στελέχη της ηγεσίας. Όποιος πιστεύει ότι μπορεί να χαράζει δική του πολιτική, να διαμορφώνει ψηφοδέλτια και να επιβάλλει την ιδιωτική ατζέντα που ο ίδιος προκρίνει, με συνεχείς δημοσιεύσεις και αγνοώντας τις αρχές και την πολιτική του κόμματος, έχει προφανώς συνειδητά αποφασίσει να θέσει εαυτόν εκτός εκλογικής μάχης», σχολιάζουν οι εν λόγω κύκλοι.

real.gr

Πηγή: newsone.gr