Δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ πως θα έπρεπε να επιβεβαιώσω ότι οι εικόνες βομβαρδισμού είναι από το Κίεβο και μάλιστα από το σπίτι μου, λέει η ίδια – Η ανάρτησή της στο instagram

Απίστευτες σκηνές διαδραματίστηκαν στον αέρα του BBC όταν η δημοσιογράφος Όλγα Μαλχέβσκα, είδε live στον αέρα το σπίτι της στο Κίεβο βομβαρδισμένο.

Το συγκλονιστικό βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου με την δημοσιογράφο «να σπάει» την ώρα που βρισκόταν ζωντανά σε εκπομπή και εξομολογήθηκε, στην παρουσιάστρια της εκπομπής, ότι δεν μπορούσε να βρει την οικογένειά της.

Πάντως η δημοσιογράφος έπειτα από λίγα λεπτά έλαβε μήνυμα από τη μητέρα της, με το οποίο την διαβεβαίωνε ότι, τόσο η ίδια, όσο και η υπόλοιπη οικογένειά της, είναι καλά.

Λίγο αργότερα η δημοσιογράφος ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μία φωτογραφία της από την παρουσία της στον αέρα του BBC σημειώνοντας πως δεν μπορούσε ποτέ να φανταστεί πως θα έπρεπε να επιβεβαιώσει δημοσιογραφικά ότι οι εικόνες βομβαρδισμού είναι από το Κίεβο και μάλιστα από το πατρικό της σπίτι.

«Πηγαίνοντας να μιλήσω με τον εκπληκτικά ταλαντούχα @karin_giannone, είχαμε προγραμματίσει να δώσω τις τελευταίες εξελίξεις για τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία. Δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι το προηγούμενο βράδυ ότι θα έπρεπε να ξυπνήσω με τις φωτογραφίες του Κιέβου – της πρωτεύουσας της ευρωπαϊκής χώρας – να βομβαρδίζεται. Και ότι το επόμενο βίντεο που θα έπρεπε να επιβεβαιώσω θα είχε τη διεύθυνσή μου, στην πραγματικότητα το σπίτι της οικογένειάς μου. Το χειρότερο σε αυτήν την κατάσταση είναι ότι αυτή είναι η καταστροφή που αντιμετωπίζουν όλοι οι Ουκρανοί τώρα. Στέλνω αγάπη στην οικογένειά μου, τους φίλους, τους γείτονες, τους συμμαθητές, τους συναδέλφους μου, σε όλους τους ανθρώπους που γνωρίζω και δεν ξέρω και υποφέρουν στην Ουκρανία», έγραψε.

Πηγή: newsone.gr