Ερωτευμένοι μετά από 15 χρόνια σχέσης και τεσσάρων χρόνων έγγαμου βίου, παραμένουν ο Χάρης Χριστόπουλος και η Ανίτα Μπραντχούμπερ. Οι δυο τους γνωρίστηκαν τον Σεπτέμβρη του 2003 όταν η Ανίτα εργαζόταν ως μοντέλο, ήρθε στην Ελλάδα και τη δεύτερη μέρα της παραμονής της γνώρισε τον Χάρη.

Υπενθυμίζεται πως πριν περίπου ένα χρόνο, ήρθε στον κόσμο ο γιος τους που ολοκλήρωσε την οικογενειακή τους ευτυχία και όπως έχουμε δει απο αναρτήσεις στα social media το ζευγάρι λατρεύει να αφιερώνει τον περισσότερο χρόνο του στον μπέμπη τους.

Η διαφορά ηλικίας Ανίτας Μπραντ – Χάρη Χριστόπουλου

Η Ανίτα Μπραντ και ο Χάρης Χριστόπουλος είναι από τα ζευγάρια που αποδεικνύουν πως ο έρως χρόνια δεν κοιτά, αφού ο φωτογράφος είναι 63 ετών και περνάει την σύζυγό του κατά 20 χρόνια.

Χάρις Χριστόπουλος Αννίτα Μπραντ διαφορά ηλικίας

Φωτογραφίες από το σπίτι τους

Στα social media το ζευγάρι μοιράζεται με τους followers του, διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα του. Οι φωτογραφίες μάλιστα, μέσα από το σπίτι τους είναι απλά μαγικές. Αννίτα Μπραντ και Χάρης Χριστόπουλος ζουν σε ένα ονειρικό loft στο κέντρο της Αθήνας.

«Όλη αυτή η αγάπη που νιώθουμε ο ένας για τον άλλον έχει πλέον επεκταθεί και στο μωρό. Ο Χάρης δεν έλειψε λεπτό από το πλευρό μου τόσο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης όσο και τη στιγμή της γέννας. Και τώρα βοηθά σε όλα. Αλλάζει τον μικρό, παίζει μαζί του, και το τρελό είναι ότι ενώ εγώ βρίσκομαι τις περισσότερες ώρες μαζί του, μόλις έρθει ο Χάρης και του πει δύο λεξούλες ο μικρός ξεκαρδίζεται στα γέλια», είχε εξομολογηθεί η η Αννιτα Μπράντ, μιλώντας για τους άνδρες της ζωής της.

Αννίτα Μπράντ Χάρης Χριστόπουλος σπίτι

Αννίτα Μπράντ Χάρης Χριστόπουλος loft φωτογραφίες

enimerotiko.gr

Πηγή: newsone.gr