Η Πόπη Τσαπανίδου έγινε γιαγιά και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Μάλιστα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram είδαμε και τις πρώτες φωτογραφίες με το νεογέννητο μωρό.

Να θυμίσουμε πως η στιγμή που περίμενε όσο τίποτα η Πόπη Τσαπανίδου ήταν στις 26 Ιουνίου 2021, καθώς η κόρη της Μαρίνα γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι, τον Έκτορα.

Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια στην τελευταία της ανάρτηση είχε γράψει για τον νέο της ρόλο ως γιαγιά:

«Ένας κύκλος ζωής κλείνει σε λίγο. 54 χρόνια ήμουν κόρη και μαμά. Τώρα ετοιμάζομαι να γίνω γιαγιά. Αλλαγή ρόλου, ταυτότητας. Μεγάλη Ευλογία. Πόσο τυχερή αισθάνομαι, που τα κατάφερα να φτάσω ως εδώ. Και καθώς περιμένω την κόρη μου να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, το πρώτο μου εγγονάκι, η σκέψη μου είναι δίπλα σε εσάς, που ετοιμάζεστε να γίνεται γονείς, αλλά δεν έχετε δίπλα σας τη μαμά ή τον μπαμπά σας. Γιατί δεν ήταν τυχεροί, όπως εγώ, να ζήσουν να το δουν, να σας καμαρώσουν, να φουσκώσουν από χαρά. Σας σκέφτομαι, σας νοιώθω, σας κρατώ το χέρι. Να τους έχετε στην καρδιά σας, να τους θυμάστε και να είστε σίγουροι, πως σ αυτό το συναρπαστικό σας ταξίδι, θα ναι εκεί δίπλα σας. Για πάντα. Πάντα.».

in.gr

Πηγή: newsone.gr