Η Κόρτνει Κοξ πριν γίνει διάσημη ανά τον πλανήτη με τη συμμετοχή της στα «Φιλαράκια» ασχολούνταν επαγγελματικά με κάτι εντελώς διαφορετικό.

Σύμφωνα με τον συνάδελφό της και πρώην συμπρωταγωνιστή της, Robert Duncan McNeill, η διάσημη ηθοποιός αγόραζε σπίτια, τα ανακαίνιζε και μετά τα πουλούσε. Ο ηθοποιός μίλησε στο podcast The Delta Flyers και αποκάλυψε πως η Κόρτνεϊ τη δεκαετία του 80 είχε βρει αυτόν τον τρόπο για να βγάζει χρήματα και μάλιστα… αρκετά εκατομμύρια, όπως αποκάλυψε.

«Τότε κάναμε πολλή παρέα. Ήταν ήδη ηθοποιός αλλά δεν έβγαζε αρκετά χρήματα. Μόλις κατάφερε και αγόρασε ένα σπίτι, το έφτιαξε, το ανακαίνισε ριζικά και μετά αποφάσισε να το πουλήσει. Όταν είδε ότι έβγαλε κάποια χρήματα αποφάσισε να το κάνει… επάγγελμα.

Της άρεσε πολύ να τα διακοσμεί και να τα αλλάζει. Έβαζε το προσωπικό της γούστο και μετά τα πουλούσε με ευκολία» αποκάλυψε ο ηθοποιός και συνέχισε: «Λίγο μετά υπέγραψε στα Φιλαράκια και έβγαζε ένα εκατομμύριο δολάρια το επεισόδιο, δεν είχε ανάγκη να πουλά σπίτια».

ψορτνευυυ
Η Κόρτνεϊ Κοξ και ο Robert Duncan McNeill

Πρόσφατα η τηλεοπτική Μόνικα, όπως και οι συμπρωταγωνιστές της, δήλωσε ότι ένιωσε μεγάλη συγκίνηση για την επανασύνδεση του καστ της θρυλικής σειράς. Βέβαια, τα ίδια συναισθήματα επικράτησαν και για τους φανς των Friends, καθώς περίμεναν ένα τέτοιο επεισόδιο αρκετά χρόνια.


«Ήταν τόσο απίστευτο, τόσο συγκινητικό. Μία συνάντηση χωρίς σενάριο. Είχαμε επιτέλους την ευκαιρία να βρεθούμε στο Στούντιο 24 για πρώτη φορά όλοι μαζί μετά από 17 χρόνια», είπε συγκινημένη η Κόρτνεϊ Κοξ στο «The Ellen Show» .

Πηγή: newsone.gr