Μια ρωσίδα φοιτήτρια που βρέθηκε το τελευταίο διάστημα στο επίκεντρο της προσοχής, εξαιτίας ισχυρισμών ομάδας δημοσιογράφων ότι είναι εξώγαμο τέκνο του Βλαντιμίρ Πουτιν, παραδέχτηκε ότι απολαμβάνει ιδιαίτερα τα φώτα της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με τη Sun, η Λουίζα Ρόζοβα (επίσης γνωστή και ως Γιελιζαβέτα Κριβονόγκιχ) συζήτησε στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης Clubhouse τις αλλαγές που έχουν προκύψει στη ζωή της μετά τις αποκαλύψεις.

O δημοσιογράφος του BBC Αντρέι Ζαχάροβ, μέλος της ομάδας που έκανε τις αποκαλύψεις για την 17χρονη (και για άλλες κρυφές πτυχές της ζωής του Πούτιν) στον ρωσικό ιστότοπο Proekt, τη ρώτησε ευθέως αν ειναι κόρη του Ρώσου προέδρου, όμως εκείνη επέλεξε να παραμείνει σιωπηλή, αγνοώντας πλήρως τη συγκεκριμένη ερώτηση.Όταν όμως εκείνος τη ρώτησε αν η έρευνά του της προξένησε ψυχολογικό τραύμα, η έφηβη κοπέλα έσπευσε να τον καθησυχάσει. «Καμία σχέση. Η ζωή μου ήταν τόσο στάσιμη και βαρετή. Είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία να βρεθώ στο προσκήνιο και ο κόσμος έμαθε για τον λογαριασμό μου (στο Instagram)» απάντησε χαρακτηριστικά η Λουίζα.

«Αισθάνομαι πολύ καλά, μην ανησυχείτε για μένα. Η ζωή συνεχίζεται κανονικά και όλα είναι εντάξει», πρόσθεσε η κοπέλα, ξεκαθαρίζοντας πάντως ότι η ίδια δεν προσπάθησε ποτέ να γίνει διάσημη.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με φήμες και ρεπορτάζ που αναπαρήγαγαν πολλά διεθνή ΜΜΕ, η μητέρα της Λουίζα, η 45χρονη σήμερα Σβετλάνα Κριβονόγκιχ, διατηρούσε παράνομο ερωτικό δεσμό με τον Βλαντιμίρ Πουτιν στα τέλη της δεκαετίας του 1990 και στις αρχές εκείνης του 2000. Η ίδια η 45χρονη δεν έχει κάνει καμία δήλωση σχετικά με τις αποκαλύψεις, ενώ εκπρόσωπος του Πουτιν έκανε λόγο για «όχι ιδιαίτερα πειστικούς ισχυρισμούς» όταν ρωτήθηκε σχετικά.

luiza-1

Οπαδός θεωριών συνωμοσίας

Η νεαρή Λουίζα, που πρόκειται να κλείσει τα 18 σε λίγες εβδομάδες, αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι φοιτά στο πανεπιστήμιο της Αγίας Πετρούπολης.

Επίσης, σύμφωνα με τα λεγόμενά της, φαίνεται να ενστερνίζεται μια ακραία θεωρία συνωμοσίας που αφορά στην προέλευση της πανδημίας. Ειδικότερα, η νεαρή δείχνει να πιστεύει ότι πρόκειται για κάτι που προκάλεσε η ελίτ, για να μειώσει τον παγκόσμιο πληθυσμό.

svetlana
H Σβετλάνα Κριβονόγκιχ, μητέρα της νεαρής Λουίζας

«Υπάρχει μια ομάδα, δεν ξέρω αν λέω σωστά το όνομά της, που λέγεται “χρυσό δισεκατομμύριο”. Είναι μια κοινότητα απίστευτα πλούσιων ανθρώπων που βρίσκονται πίσω από αυτήν την υπόθεση με τον κορωνοϊό. Αυτό σημαίνει ότι σκοτώνουν ανθρώπους», αναφέρει μεταξύ άλλων η 17χρονη.

Δείτε βίντεο: Πούτιν: H «μυστική κόρη» του δηλώνει ότι απολαμβάνει τη διασημότητα!

Πούτιν: H «μυστική κόρη» του δηλώνει ότι απολαμβάνει τη διασημότητα!

Mε πληροφορίες από Sun, New York Post

Πηγή: newsone.gr