Αρχική ΕΛΛΑΔΑ Πρέβεζα: Τραγική ειρωνεία για τον 41χρονο — Σκοτώθηκε στην έκρηξη λίγο πριν...

Πρέβεζα: Τραγική ειρωνεία για τον 41χρονο — Σκοτώθηκε στην έκρηξη λίγο πριν αλλάξει δουλειά

227
0

Νέες πληροφορίες για την τραγωδία με τους δύο νεκρούς εργαζομένους, έπειτα από έκρηξη σε ιχθυοτροφείο στην Πρέβεζα, το μεσημέρι της Κυριακής, βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Ο41χρονος από τον Μύτικα Πρέβεζας που έχασε τη ζωή του, ήταν πατέρας τριών παιδιών (ηλικίας 10, 6 και 5 ετών) και σύμφωνα με τους γείτονες, ήταν εργατικός και πολύ καλός στην δουλειά του.

Σύμφωνα με το onprevezanews.gr, ο 41χρονος έκανε έκανε καθημερινά πολλά χιλιόμετρα και για τον λόγο αυτό δέχτηκε πρόταση για εργασία στην Πρέβεζα, προκειμένου να είναι πιο κοντά στην οικογένειά του και τα 3 ανήλικα αγγελούδια του. Την πληροφορία επιβεβαίωσε επιχειρηματίας  από την Πρέβεζα, ο οποίος μαθαίνοντας το τραγικό περιστατικό επικοινώνησε με το onprevezanews.gr και μετέφερε την πρόταση που είχε κάνει στον 41χρονο.

«Είναι τραγικό. Μιλούσαμε προκειμένου να έρθει στην επιχείρησή μου για εργασία για να είναι κοντά στην οικογένειά του. Κρίμα. Το λέω αυτό γιατί ήταν πολύ καλό παιδί και εξαιρετικός στην δουλειά του» ανέφερε ο επιχειρηματίας.

Κάτοικοι του Μύτικα μιλώντας στο onprevezanews.gr μας είπαν ότι ήταν από τα καλύτερα παιδιά στην περιοχή. Εργατικός, Φιλότιμος, Στοργικός πατέρας και σωστός σύζυγος.

έκρηξη Πρέβεζα

έκρηξη ιχθυοτροφείο Πρέβεζα

Σε συλλήψεις προχώρησαν τo βράδυ της Κυριακής, οι αστυνομικές Αρχές για την τραγωδία με τους δύο νεκρούς εργαζομένους, έπειτα από έκρηξη σε ιχθυοτροφείο στην Πρέβεζα. Σύμφωνα με το το ΑΠΕ-ΜΠΕ, συνελήφθησαν οι υπεύθυνοι της επιχείρησης στο Καναλάκι της Πρέβεζας καθώς και του εξωτερικού συνεργείου που πραγματοποιούσε εργασίες οξυγονοκόλλησης.

Οι Αρχές αναζητούν απαντήσεις για το πώς συνέβη το τραγικό δυστύχημα με τους δύο νεκρούς εργαζομένους και τον έναν τραυματία.

real.gr

Πηγή: newsone.gr