Ένα σκηνικό που δεν πρέπει να έχει προηγούμενο στην μεταπολίτευση, παρακολούθησαν σήμερα το πρωί οι τηλεθεατές σε ζωντανές συνδέσεις. Είναι η πρώτη φορά που μέσα σε λίγα λεπτά, ένας κυβερνητικός υπουργός παρεμβαίνει για να διαψεύσει τα όσα υποστήριξε πριν από λίγα λεπτά ένας άλλος κυβερνητικός υπουργός!

Το πρωτοφανές αυτό σκηνικό δείχνει ότι η κυβέρνηση φαίνεται να χάνει τον έλεγχο. Διότι εδώ δεν μιλάμε για διαφορετικές κρίσης δύο πολιτικών ανδρών επί του ιδίου θέματος, συγκεκριμένα για τις παρελάσεις, αλλά μιλάμε για ευθεία διαψεύσει ενός πραγματικού γεγονότος το οποίο παρέθεσε λίγα λεπτά πριν ο υπουργός Μάκης Βορίδης!

Συγκεκριμένα, ενώ ο Μάκης Βορίδης μιλώντας στην ΕΡΤ διαβεβαίωνε ότι έχει ληφθεί η απόφαση της κυβέρνησης προκειμένου η στρατιωτική παρέλαση της Θεσσαλονίκης να διεξαχθεί κανονικά, λίγα μόλις λεπτά αργότερα ο Θάνος Πλεύρης σε παρέμβαση του – πάλι ζωντανά – στην τηλεόραση του Σκάι, διέψευσε αυτόν τον ισχυρισμό!

Στην επισήμανση των παρουσιαστών του Σκάι ότι ο υπουργός Μάκης Βορίδης διαβεβαίωσε ότι υπάρχει ήδη απόφαση για την κανονική διεξαγωγή των παρελάσεων, ο Θάνος Πλεύρης επέμεινε διαψεύδοντας ότι υπάρχει τέτοια απόφαση!

Την ίδια στιγμή, στην φάσα του τηλεοπτικού σταθμού όπου εμφανιζόταν ο Πλεύρης, έπαιζε φαρδιά – πλατιά, η δήλωση Βορίδη…

Δείτε το βίντεο και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.

Πηγή: newsone.gr