Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στις καταγγελίες που ήρθαν στο φως μέσα από το κίνημα #metoo

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στον χώρο του θεάτρου και τις καταγγελίες, που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Όπως δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δεν γίνεται» ο ηθοποιός, «τον διέλυσε» ότι οι άνθρωποι που μέχρι τότε θαύμαζε, έκαναν τόσο φρικτές πράξεις.

«Σαφώς με πληγώνουν και με στεναχωρούν αυτές οι αποκαλύψεις. Θα με στεναχωρήσει ακόμα και μία είδηση για κάποιον που δεν ξέρω στα Τρίκαλα και πεθαίνει. Έτσι είμαι σαν άνθρωπος. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για ανθρώπους, με τους οποίους έχεις συνεργαστεί και δουλέψει μαζί τους και τους έχεις θαυμάσει για κάποια πράγματα. Σε διαλύει, δεν είναι εύκολο. Με στεναχωρεί η υποκρισία των ανθρώπων ότι αυτά συμβαίνουν μόνο στο θέατρο. Ξέρω ότι ο καθένας μπορεί να κάνει δέκα λάθη και στραβές, αλλά όχι να ξεπεράσει το όριο», δήλωσε αρχικά.

Σχετικά με τον ίδιο και την προσωπικότητά του, ανέφερε: «Μπορώ να εκνευριστώ, να χάσω τον έλεγχο. Μεγαλώνοντας όμως, δεν το προτιμώ. Έχω την χαρά να οδηγώ μοτοσικλέτα για πολλά χρόνια, οπότε μέσα από το κράνος μπορώ να πω τα πάντα και να κάνω την ψυχοθεραπεία μου στον δρόμο».

protothema.gr

Πηγή: newsone.gr