Η ηθοποιός Ρένα Λοϊζίδου, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής της συνέντευξης στο «Έλα Χαμογέλα», αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο «Καφέ της Χαράς», τη σκηνή σεξουαλικής παρενόχλησης που «κόπηκε», αλλά και όσα έχουν αποκαλυφθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα.

«Δεν έχω βρεθεί ποτέ με πιο μεικτά συναισθήματα. Υπάρχει μία ανακούφιση ότι υπάρχει η ελπίδα να αλλάξουμε κάποια πράγματα και να δημιουργήσουμε ένα νέο πιο υγιές περιβάλλον. Υπάρχει όμως και η ταραχή… Είμαστε όλοι τρομερά σοκαρισμένοι με όλο αυτό. Ξέραμε, ακούγαμε ψιθύρους, ο καθένας μας ήξερε ένα περιστατικό αλλά τη σούμα δεν την είχαμε υπόψιν μας. Ότι αυτό το πράγμα είχε τέτοια ένταση και έκταση δεν ήταν στην αντίληψή μας», ανέφερε η ηθοποιός.

«Ναι, υπήρχε ένα είδος ομερτά και εν μέρει το είχαμε αποδεχθεί ότι έτσι γίνονται τα πράγματα και αν σε παίρνει, παίρνεις αποστάσεις. Επίσης, δεν μπορούσες να μιλήσεις πρώτος πριν από το θύμα», επισήμανε.

Η δημοφιλής ηθοποιός είπε ακόμη πως στάθηκε τυχερή και δεν βίωσε η ίδια σεξουαλική παρενόχληση, καθώς είχε την πληροφόρηση και τη δυνατότητα να αποφύγει συγκεκριμένες, επίφοβες συνεργασίες.

«Μπορείς να πεις και παραιτούμαι»

Για τη σύλληψη του Δημήτρη Λιγνάδη και τον ντόρο που έχει δημιουργηθεί για την υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη τόνισε: «Αυτό είναι άλλη “πίστα”.  Είναι τόσο βαθιά σοκαριστικό που δεν ξέρω τι να πω. Όσο για την τοποθέτηση της Λίνας Μενδώνη δεν ήταν τοποθέτηση. Είναι μία θέση που δεν μπορείς να πεις δεν ξέρω. Μπορείς να πεις δεν ξέρω αλλά να πεις και παραιτούμαι».

pronews.gr

Πηγή: newsone.gr