Μία αποκαλυτπική συνέντευξη στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα έδωσε ο ηθοποιός Γιώργος Αρμένης με αφορμή την συμμετοχή του σε παράσταση. «Είναι ντροπή να κουβεντιάζουμε για τις κακοποιητικές συμπεριφορές», λέει ο Γιώργος Αρμένης.

Ο Γιώργος Αρμένης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα. Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης απάντησε, μεταξύ άλλων, και για τις κακοποιητικές συμπεριφορές στο χώρο του θεάτρου που είδαν το φως της δημοσιότητας.

«Όταν πήγα στον Κάρολο Κουν και του είπα ότι θέλω να γίνω συγγραφέας, εκείνος μου είπε “κάτσε να γίνεις ηθοποιός και μετά γίνεσαι και συγγραφέας”.

Είναι ντροπή να κουβεντιάζουμε για τις κακοποιητικές συμπεριφορές. Πλήττεται το θέατρο και δεν μπορούμε να μπούμε όλοι στο ίδιο σακί», είπε αρχικά ο κ. Αρμένης.

Ο Γιώργος Αρμένης είπε στη συνέχεια: «Ο Κάρολος Κουν ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος. Ήμασταν ξύλα απελέκητα κι εκείνος μας “λούστραρε” και μας “έφτιαξε”. Πριν γίνω ηθοποιός έκανα του κόσμου τις δουλειές. Είχα δουλέψει σε μπακάλικα, μάζευα γιασεμιά και πευκοβελόνες, τα έκανα ματσάκια και τα πουλούσα».

«Δεν ξέρω τη λέξη “πατέρας”. Δεν την έχω πει ποτέ μέχρι και σήμερα. Η μητέρα μου ήταν και πατέρας και μάνα για μένα. Πέρασαν τρία χρόνια από τότε που έχασα τη σύζυγό μου, η ανάμνηση πάντα μένει. Δεν με φοβίζει τίποτα πια. Έχω συμβιβαστεί με το θάνατο.

Έχω αποφασίσει να αποτεφρωθώ. Είμαι χορτασμένος καλλιτεχνικά. Έχω γεμίσει βραβεία το σπίτι μου. Το μεγαλύτερο βραβείο όμως είναι δυο καλές κουβέντες ή το να σου σφίξει κάποιος το χέρι», πρόσθεσε επίσης ο Γιώργος Αρμένης.

Δείτε το βίντεο

enimerotiko.gr

Πηγή: newsone.gr