Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ διέψευσε σήμερα κατηγορηματικά ότι ο ρώσος πρόεδρος θα παρευρεθεί στην Ελλάδα την 25η Μαρτίου για τους εορτασμούς των 200 ετών από την εθνεγερσία.
Είχε προηγηθεί το απαράδεκτο ατόπημα από το μέγαρο Μαξίμου να αποσταλεί πρόσκληση στον ρώσο πρόεδρο, την οποία κανονικά θα έπρεπε να την στείλει η πρόεδρος της Δημοκρατίας Αικατερίνη Σακελλαροπούλου.

Η διάψευση της παρουσίας του Πούτιν είναι ότι χειρότερο μπορούσε να συμβεί στην Ελλάδα την δεδομένη στιγμή. Γιατί δεν πρόκειται για μία πολιτική κίνηση αλλά για μία σημειολογική ενέργεια που υποδηλώνει ότι οι σχέσεις Ελλάδος – Ρωσίας δεν βρίσκονται στον πάγο, όπως πολλοί ισχυρίζονται.

Πουτιν Παυλόπουλος

Ο πρόεδρος Πούτιν με τον τέως πρόεδρο Προκόπη Παυλόπουλο στην επίσημη επίσκεψη του ρώσου προέδρου στην Ελλάδα.

Ειδικά μετά τις απαράδεκτες εμφανίσεις της προέδρου της Δημοκρατίας Αικατερίνης Σακελλαροπούλου, ως προσκεκλημένοι ενός πρέσβη στην ίδια της την χώρα, δεν υπήρχε περίπτωση ο ρώσος πρόεδρος να έρθει και να την συνάντηση.

Τα απαράδεκτα καμώματα όμως Σακελλαροπούλου και Μητσοτάκη εκθέτουν την ίδια την χώρα που φαίνεται ότι μετατρέπεται πάλι σε παρία.

newsbreak.gr

Πηγή: newsone.gr