Η Ραπουνζέλ είναι αναμφισβήτητα μία από τις περισσότερο αναγνωρισμένες πριγκίπισσες της Disney χάρη στα μακριά χρυσά μαλλιά της, τα οποία είναι και το σήμα κατατεθέν της.

Το βίντεο που ανέβασε μία γυναίκα στο TikTok άφησε με το στόμα ανοιχτό τους χρήστες της πλατφόρμας, καθώς η ομοιότητα με τον χαρακτήρα της Disney ξεπερνά κάθε φαντασία!

  • Διαβάστε επίσης:  Γνωρίστε την αληθινή Ραπουνζέλ του 21ου αιώνα

Η Jolene μοιράστηκε ένα βίντεο στο TikTok, όπου έδειξε τα πλούσια ξανθά μαλλιά της υπό τη μελωδία του «Kingdom Dance», του μουσικού θέματος που ντύνει την ταινία «Μαλλιά Κουβάρια».

 Η ίδια έγραψε στη λεζάντα: «Η καρδιά μου είναι τόσο χαρούμενη αυτή τη στιγμή».

Φυσικά, η ομοιότητα της με την Ραπουνζέλ δεν πέρασε απαρατήρητη από τους χρήστες της πλατφόρμας και τα σχόλια που δέχτηκε ήταν αμέτρητα.

«Μία πραγματική Ραπουνζέλ», έγραψε ένας χρήστης, ενώ οι περισσότεροι παρότρυναν την Disney να την επιλέξει για το ρόλο της πριγκίπισσας!

Οι προβολές του βίντεο εκτοξεύτηκαν αμέσως και ξεπέρασαν τα 22,8 εκατομμύρια μέχρι στιγμής, ενώ η Jolene έγινε το απόλυτο trend στο TikTok, έχοντας αποκτήσει μέχρι σήμερα 990.000 ακόλουθους.

Η ίδια, μεταξύ άλλων, έχει δηλώσει πως ασχολείται με τη φροντίδα των μαλλιών της όλη της την ζωή.

«Μεγαλώνω τα μαλλιά μου όλη μου τη ζωή, αλλά κάποιος με ακόμα καλύτερα γονίδια θα μπορούσε να το πετύχει αυτό σε έξι με δέκα χρόνια», έχει αναφέρει σχετικά.

Πηγή: newsone.gr