Αρχική ΕΛΛΑΔΑ ΡΧΙΚΗΕΝΟΤΗΤΕΣΚΟΙΝΩΝΙΑ Τέμπη – Χαυτούρας για την άδεια στον επόπτη: Τον είδα να...

ΡΧΙΚΗΕΝΟΤΗΤΕΣΚΟΙΝΩΝΙΑ Τέμπη – Χαυτούρας για την άδεια στον επόπτη: Τον είδα να κουτσαίνει – Δεν γνώριζα τι θέση έχει στον ΟΣΕ –

13
0

O γιατρός που τέθηκε σε αργία επειδή έδωσε αναρρωτική άδεια ενός μήνα στον επόπτη, μίλησε στο Mega.

«Δόθηκε μία άδεια. Εγώ τον γνώριζα, αλλά δεν ήταν φίλος, ήταν γνωστός. Δεν γνώριζα τη θέση του στον ΟΣΕ, νόμιζα ότι ήταν συνδικαλιστικά σε κορυφαία όργανα» δήλωσε ο Νίκος Χαυτούρας.

«Πολλοί ασθενείς στην αγωνία τους για οτιδήποτε, ένα γνωστό εάν έχουν έρχονται στο νοσοκομείο. Με πήρε τηλέφωνο και με βρήκε πάνω στην κλινική. Εγώ δεν είχα εξωτερικά ιατρεία. Χθες κάποιοι για τους δικούς τους λόγους έγραψαν  – και δυστυχώς δεν έλεγαν την αλήθεια – ότι εγώ έδωσα το παραπεμπτικό ή ότι εγώ έγραψα την άδεια, μόλις τον είδα ότι χώλαινε και είχε θέμα με τη μέση του, μπορεί να το έκανε και υπερβολικά αυτός εκείνη τη στιγμή. Δεν γνώριζα ότι είχε επιτελική θέση στη Λάρισα», είπε.

Ο κ.Χαυτούρας είπε στο MEGA ότι είδε πολύ σύντομα τον επόπτη στο γραφείο του, ο οποίος κούτσαινε, και του είπε ότι υπέφερε από τη μέση του. Στη συνέχεια ο γιατρός τον έστειλε στα εξωτερικά ιατρεία.

«Κλινικά αυτό είδα. Δεν ήμουν σε χώρο εξέτασης, δεν μπορώ να απαγορεύσω να εισέρχεται κανείς μέσα στο νοσοκομείο. Τον έστειλα στα εξωτερικά ιατρεία κι έπρεπε να ακολουθηθεί η διαδικασία», είπε.

real.gr

Πηγή: newsone.gr