Η τραγουδίστρια καλωσόρισε στον κόσμο το πρώτο της παιδί με τον Ορέστη Φαληρέα

Ευτυχισμένες στιγμές περνάει η Ρένα Μόρφη, καθώς πριν από λίγες μέρες έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

Σύμφωνα με το TLIFE, η αγαπημένη τραγουδίστρια γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι, τον καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της και ιδρυτή των Imam Baildi, Ορέστη Φαληρέα.

Το ζευγάρι προτιμά να κρατά την σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και γενικά κρατά ένα χαμηλό προφίλ όσον αφορά τα προσωπικά τους.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν, ερωτεύτηκαν και παντρεύτηκαν στην Κούβα το 2016. Η τραγουδίστρια είχε πει στο παρελθόν για τον γάμο της: «Δεν ήταν μια τυπική ημέρα, αλλά μια θαυμάσια ανάμνηση και για μια γλυκιά εμεπιρία για εμάς και τους λιγοστούς φίλους μας που την έζησαν μαζί μας. Γενικά, μου αρέσει να κάνω αντισυμβατικά πράγματα, όπως τα ορίζω εγώ και όχι όπως μου τα επιβάλλουν. Δεν θα το έκανα για παράδειγμα στο Πήλιο, γιατί δεν το νιώθω σπίτι μου, όσο την Καραϊβικύη. Με την Καραϊβική έχω μια οικειότητα, που δεν μπορώ να την δικαιολογήσω».

Είχε αναφέρει μάλιστα, πως σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσε να φανταστεί την ζωή της με κάποιον άλλο από τον σύζυγό της. Ειδικότερα, αν ακολουθούσε κάποιο άλλο επάγγελμα από το δικό της. «Δεν θα μπορούσα να με φανταστώ με έναν άνθρωπο που δεν ασχολείται με την μουσική. Κάποτε, είχα σχέση με έναν αρχιτέκτονα, αλλά δεν γινόταν να συνεχιστεί. Οι περιοδείες είναι τόσο εξοντωντικές, που ήταν τόσο υπέροχο να έχω τον άνθρωπό μου κοντά μου σε αυτές τις δύσκολές στιγμές. Ο Ορέστης Φαληρέας είναι από τους ελάχιστους Έλληνες παραγωγούς με τόσο μεγάλο ταλέντο. Οτιδήποτε πιάνει γίνεται χρυσός».

Πηγή: newsone.gr