Σε αποκαλύψεις για τη Ρένα Βλαχοπούλου προχώρησε ο Νίκος Ζαχόπουλος, ο οποίος -μεταξύ άλλων- αναφέρθηκε στην τελευταία του συνάντηση με την ηθοποιό, λίγα λεπτά πριν εκείνη φύγει από τη ζωή.

Μεταξύ άλλων είπε πως «από τη Ρένα αυτό που αποκόμισα ήταν ο σεβασμός που είχε στους συναδέλφους της. Ποτέ δεν θα άκουγες κακή κουβέντα από το στόμα της. Η Ρένα είναι η πιο αξιοπρεπής προσωπικότητα που έχω συναντήσει».

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ όταν μπήκα στο δωμάτιό της λίγα λεπτά πριν φύγει από τη ζωή. Της λέω ‘Ρένα μου, βλέπω είσαι πολύ καλύτερα. Άντε κάνε κουράγιο για να πάμε σπίτι. Πώς νιώθεις;’. Και μου απαντάει ‘μια χαρά Νίκο μου, μια χαρά’. Τόσο αξιοπρεπής. Και ύστερα από λίγα λεπτά έφυγε από τη ζωή» είπε σε άλλο σημείο.

«Φέτος ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά για μένα»

Παράλληλα, αποκάλυψε πως «φέτος ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά για μένα. Έκανα μια τρομερά δύσκολη επέμβαση στη σπονδυλική στήλη. Κινδύνευα να μείνω παράλυτος. Την απέφευγα για χρόνια και γι’ αυτό είχα απομακρυνθεί από όλα τα καλλιτεχνικά. Δεν ήθελα να με βλέπουν και να με λυπούνται στην κατάσταση που ήμουν. Ωστόσο πλέον είμαι καλά».

in.gr

Πηγή: newsone.gr