Για τις ανασφάλειες της και για το άγχος της να διατηρήσει τις επιτυχίες που είχε κάνει στην τηλεόραση, μίλησε η Ρένια Λουιζίδου, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

«Πριν από 10-15 χρόνια μπορεί να αγχωνόμουν για να διατηρήσω τις επιτυχίες που είχα κάνει, τώρα είναι μόνο χαρά», είπε χαρακτηριστικά η γλυκιά ηθοποιός. Αναφορικά με την ανασφάλεια τόνισε ότι από τότε που θυμάται τον εαυτό της είναι «βουτηγμένη» σε αυτήν. Μάλιστα αποκάλυψε ότι “πέρασα τουλάχιστον δέκα χρόνια για να αισθανθώ ότι με “παίρνει” να γίνω ηθοποιός“.

Όπως είπε η ηθοποιός, που με το ταλέντο της μας έχει χαρίσει στιγμές γέλιου αλλά και δάκρυα, δεν έχει social media, γιατί δεν θεωρεί τον εαυτό της «φωτογραφήσιμο».

«Μου αρέσει η ιδέα άλλα νομίζω ότι είναι ακόμη σε παιδική ηλικία. Είναι υστερία, μανία, αρρώστια. Νιώθω ότι ο κόσμος στα social media αισθάνεται υποχρεωμένος να πει οπωσδήποτε κάτι ή να αναρτήσει μία φωτογραφία του. Εγώ δεν αισθάνομαι «φωτογραφήσιμη» ούτε μία φορά το μήνα, όχι μία φορά τη μέρα. Είμαι βουτηγμένη στην ανασφάλεια από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Θεωρώ ότι όταν βγαίνεις δημόσια δεν θα πάρεις την «κατάρα» σου μαζί άλλα θα κάνεις το καλύτερο δυνατό σε διάθεση για να μην τους μαυρίσεις την ψυχή. Το κοινό με τον ρόλο μου στην παράσταση είναι ότι είμαστε και οι δυο γυναίκες μετά τα 50. Όλες οι γυναίκες μετά την ηλικία αυτή περνάμε συγκεκριμένες πίστες».

Μιλώντας για την παράσταση που πρωταγωνιστεί με τον Σπύρο Παπαδόπουλο «Sexy Laundry», η Ρένια Λουιζίδου είπε μεταξύ άλλων:

«Είναι μία καλή σεζόν για τα θέατρα γενικά, μέχρι τώρα, κι εμείς με τον Σπύρο Παπαδόπουλο πάμε πολύ καλά στο θέατρο “Κάππα”. Ό,τι ηλικία κι αν έχεις, νομίζω ότι αποκλείεται να δεις την παράσταση και να μην ταυτιστείς σε κάποιο σημείο. Βλέπω τον κόσμο κατά τη διάρκεια της παράστασης να σκουντιέται και στο τέλος μένουν για να μου πουν “πόσο σε καταλαβαίνω”.

Kαι συνέχισε:

«Οι παλαιότερες γενιές προσπαθούσαν περισσότερο να κρατήσουν μία σχέση για λόγους κοινωνικού περίγυρου. Σήμερα δεν το κάνουν, και αυτό είναι υγιές. Πριν από 10-15 χρόνια μπορεί να αγχωνόμουν για να διατηρήσω τις επιτυχίες που είχα κάνει, τώρα είναι μόνο  χαρά. Όποιος βγαίνει στην τηλεόραση γίνεται γνωστός. Δεν είναι κακό, μπορεί να σε ζορίσει καμία φορά σε κάποιον γιατρό η καμία μέρα που είσαι άκεφος. Αυτός που δεν σε χωνεύει και να σε δει, δεν θα έρθει να σου μιλήσει».

Πηγή: newsone.gr