Αρχική ΕΛΛΑΔΑ Ρόδος: Τι έλεγε ο ξενοδόχος πριν συλληφθεί για τη δολοφονία του εργολάβου

Ρόδος: Τι έλεγε ο ξενοδόχος πριν συλληφθεί για τη δολοφονία του εργολάβου

205
0

Ισχυριζόταν ότι δεν είχε οικονομικές διαφορές με το θύμα και ότι δεν βρέθηκαν το βράδυ της Κυριακής, όταν και χάθηκαν τα ίχνη του θύματος.

Ηκοινωνία της Ρόδου έχει σοκαριστεί από τη δολοφονία του 46χρονου εργολάβου από έναν 53χρονο ξενοδόχο και τον 20χρονο γιο του, οι οποίοι έχουν ομολογήσει το έγκλημα και τους έχει ασκηθεί δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά συναυτουργία.

Σήμερα είδε το φως της δημοσιότητας μία συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην εκπομπή “Tlive” ο 53χρονος ξενοδόχος, πριν συλληφθεί και ομολογήσει την δολοφονία. Εκεί ισχυρίστηκε ότι δεν είχε οικονομικές διαφορές με το θύμα και ότι δεν βρέθηκαν το βράδυ της Κυριακής, όταν και χάθηκαν τα ίχνη του άτυχου εργολάβου.

Ερωτηθείς εάν έγινε ποτέ αυτό το ραντεβού με τον 46χρονο, ο ξενοδόχος υποστήριξε πως «όχι», ενώ ισχυρίστηκε πως είχαν μιλήσει τελευταία φορά «στις 16:30 την Κυριακή. Ήταν ήδη μεθυσμένος αυτός, ήθελε να έρθει, εγώ δεν μπορούσα», και παράλληλα υπογράμμισε πως δεν δόθηκε ραντεβού για το βράδυ της Κυριακής, αλλά για το πρωί της Δευτέρας.

Επίσης υποστήριξε ότι ο εργολάβος ήθελε να πάει στο ξενοδοχείο γιατί «ήταν συνεργάτης ρε παιδιά ο άνθρωπος. Τον συγκεκριμένο τον γνώριζα από το ’14. Έκανε κατασκευαστικές εργασίες. Μου έκανε αρκετές εργασίες και σε εμένα. Τελευταία εργασία μάλιστα ήταν το ’19 … Εκκρεμούσαν εργασίες να κάνουμε, αλλά δεν τις κάναμε λόγω κορωνοϊού».

Στο ερώτημα εάν υπήρχαν μεταξύ τους οικονομικές διαφορές, απάντησε κατηγορηματικά: «Τις είχαμε τελειώσει σχεδόν το δεκαήμερο του Αυγούστου. Τον εξοφλήσαμε σαν κύριοι. Ξεκινήσαμε να του δώσουμε και κάτι παραπάνω για τις εργασίες που θα έκανε το χειμώνα», ενώ εξέφραζε την αγωνία του για την τύχη του εργολάβου: «Φοβόμαστε το χειρότερο, να μην έχει εμπλακεί με άλλες παρέες, με άλλα πράγματα».

Η ίδια εκπομπή μετέδωσε και ένα βίντεο ντοκουμέντο όπου καταγράφονται οι τελευταίες κινήσεις του εργολάβου, πριν εξαφανιστεί.

real.gr

Πηγή: newsone.gr