Ένα περιστατικό που δημιουργεί μεγάλα ερωτηματικά συνέβη στη Ρωσία αφού τυχερός κέρδισε 400 χιλιάδες ευρώ σε λοταρία, χωρίς να βρει ούτε έναν αριθμό. Η επιτυχία του, όμως, έχει εξήγηση και, μάλιστα, απλή.

Ο τυχερός ήταν από τη ρωσική πόλη Κρασνοντάρ (γνωστή για την ποδοσφαιρική ομάδα που έχει τεθεί αντίπαλος πρόσφατα με τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ). Συγκεκριμένα, κέρδισε 36 εκατομμύρια ρούβλια (περίπου 400.000 ευρώ) σε λοταρία χωρίς να πετύχει ούτε έναν αριθμό. Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα ποσά που κληρώθηκαν στην ιστορία του κρατικού λαχείου «Όλα ή τίποτα».

Ο συγκεκριμένος παίκτης σε ένα δελτίο σημείωσε 12 αριθμούς από τους συνολικά 24 και κανένας από αυτούς δεν βγήκε στη κλήρωση, δήλωσε στο Sputnik ο εκπρόσωπος του πρακτορείου «Stoloto». «Στις 11 Αυγούστου το κρατικό λαχείο “Όλα ή τίποτα” μοίρασε το ποσό των 36.024.156 ρουβλίων. Ένας κάτοικος του Κρασνοντάρ έγινε ο τυχερός νικητής της 17.594ης κλήρωσης» ανέφερε.

Αγόρασε το τυχερό λαχείο μόλις για 36 ρούβλια

Ο νικητής δεν απευθύνθηκε ακόμη σε κάποιο πρακτορείο για να παραλάβει τα κέρδη του. Είναι γνωστό μόνο ότι αγόρασε το τυχερό δελτίο αξίας μόλις 60 ρουβλίων μέσω εφαρμογής «Stoloto» του κινητού του χρησιμοποιώντας τη λειτουργία πληρωμής ApplePay.

«Σύμφωνα με τους κανόνες, το λαχείο ”Όλα ή τίποτα” είναι ένα παιχνίδι όπου οι παίκτες σε ένα δελτίο σημειώνουν 12 αριθμούς από το 1 έως 24. Το τζακ ποτ κερδίζει αυτός που βρίσκει σωστά όλους τους 12 αριθμούς ή κανέναν! Οι κληρώσεις γίνονται κάθε 15 λεπτά, με τεχνικά διαλείμματα», ανέφερε ο εκπρόσωπος του πρακτορείου.

Πηγή: newsone.gr