Οι δύο φαρσέρ από τη Ρωσία αποκλείστηκαν από το YouTube.

Θυμάστε τους δύο φαρσέρ από τη Ρωσία που είχαν «πιάσει κορόιδο» τον Βρετανό υπουργό Άμυνας, Μπεν Γουάλας; Βλαντίμιρ «Βόβαν» Κρασνόφ και Αλεξέι «Λέξους» Στολιάροφ θα πρέπει να βρουν άλλο μέσο κοινωνικής δικτύωσης να ανεβάζουν τις φάρσες τους αφού το YouTube τους έκλεισε το κανάλι τους στην πλατφόρμα.

Η είδηση έχει φυσικά γίνει θέμα και στα ουκρανικά ΜΜΕ, όπως το NEXTA.

Η φάρσα στον Γουάλας

Οι δυο Ρώσοι επαγγελματίες φαρσέρ κατάφεραν να παραπλανήσουν τον υπουργό Άμυνας της Βρετανίας, Μπεν Γουάλας, ο οποίος νόμιζε ότι μιλάει με τον πρωθυπουργό της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι και άρχισε να λέει στον ένα ότι «τελειώνουν τα αντιαρματικά όπλα της Αγγλίας».

Οι φαρσέρ, σε άλλο σημείο της επικοινωνίας τους, τον ρώτησαν εάν η Βρετανία θα υποστηρίξει το πυρηνικό πρόγραμμα της Ουκρανίας. Εκεί ήταν που ο Βρετανός άρχισε να ψυλλιάζεται κάτι και να μοιάζει λίγο σκεπτικός.

Μέρος της φάρσας έδωσαν οι δύο Ρώσοι στη δημοσιότητα. Πάντως ανεπίσημα η κυβέρνηση της Βρετανίας κάνει λόγο για «πειραγμένο» βίντεο και λέει ότι δεν έγιναν έτσι τα πράγματα. Μάλιστα ανώτατος αξιωματούχος που μίλησε στη Daily Mail, τα χαρακτήρισε όλα ανοησίες. «Έχουμε άπειρους αντιαρματικούς πυραύλους. Τους κατασκευάζουμε στο Μπέλφαστ», είπε.

in.gr

Πηγή: newsone.gr