Αρχική LIFESTYLE Ρούλα Κορομηλά, Φώτης Σεργουλόπουλος και το δίδυμο Κρονάκη – Γιαγτζόγλου για το...

Ρούλα Κορομηλά, Φώτης Σεργουλόπουλος και το δίδυμο Κρονάκη – Γιαγτζόγλου για το πρωινό της ΕΡΤ

224
0

Δυναμική είσοδο στην πρωινή ψυχαγωγία σχεδιάζει η ΕΡΤ, που τις τελευταίες ημέρες στρέφει τους προβολείς πάνω της μετά την είδηση “βόμβα” για πιθανή επιστροφή της Ρούλας Κορομηλά στον στίβο της συγκεκριμένης ζώνης.

Το όνομα της «εθνικής παρουσιάστριας» αποτελεί μια από τις προτάσεις που εξετάζει σοβαρά η δημόσια τηλεόραση. Στο πλαίσιο των συζητήσεων που γίνονται, μάλιστα, υπήρξε και συνάντηση της διοίκησης της ΕΡΤ με τη Ρούλα Κορομηλά, όπου, μεταξύ άλλων, έπεσαν στο τραπέζι το περιεχόμενο αλλά και το μπάτζετ της εκπομπής. Παρότι το σενάριο συνεργασίας της ΕΡΤ με τη Ρούλα Κορομηλά διέρρευσε ως οριστική συμφωνία, κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Η ΕΡΤ έχει δεχθεί πολλές προτάσεις για την πρωινή ψυχαγωγική ζώνη, ενώ υπάρχουν συνολικά τρεις που βρίσκονται στη short list, όπως αναφέρει η Reallife.

Πολύ ψηλά στη λίστα βρίσκεται ένα ακόμα πρόσωπο, η επιστροφή του οποίου, αν πραγματοποιηθεί, θα αποτελέσει μια σημαντική προσθήκη στην πρωινή ψυχαγωγία. Ο λόγος για τον Φώτη Σεργουλόπουλο, που έχει μακρά θητεία στη ζώνη 10:00 με 13:00 στο Mega με το «Σαν στο σπίτι σας», που συμπαρουσίαζε με τη Μαρία Μπακοδήμου. Ο παρουσιαστής διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τη διοίκηση της ΕΡΤ που τον αξιοποίησε πέρυσι με την ιδιότητα του ηθοποιού στο «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο». Η τρίτη πρόταση που παίρνει ήδη το «πράσινο φως» είναι ένα δίδυμο… made in EΡΤ.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Γιαγτζόγλου και τη Ζωή Κρονάκη, τους οποίους στελέχη της δημόσιας τηλεόρασης αποφάσισαν να «ενώσουν». Ηδη έχουν γίνει δοκιμαστικά και το εν λόγω δίδυμο θα έχει θέση στη ζώνη 10- 12 της ΕΡΤ1 το Σαββατοκύριακο, χωρίς να αποκλείεται, αν δεν προχωρήσει μια από τις άλλες προτάσεις, να βρεθεί στο καθημερινό.

real.gr

Πηγή: newsone.gr