Τη Ρούλα Βροχοπούλου το τηλεοπτικό κοινό τη γνώρισε μέσα από το ριάλιτι «The Wall». Η πρώην αεροσυνοδός μίλησε για τα λάθη της τα οποία όπως είπε της κατέστρεψαν τη σχέση της με τον γιο της.

Η κυρία Βροχοπούλου είχε ερωτευτεί και παντρευτεί έναν άντρα πολύ νεότερο από εκείνη, τον Φραν και τώρα παραδέχτηκε δημόσια ότι αυτή της η κίνηση ήταν μεγάλο λάθος καθώς ο γιος της έφυγε μετά από αυτό μακριά της καθώς ντρέπεται για εκείνη.

Μιλώντας στην εκπομπή Open Weekend είπε:

«Ήταν λάθος μου με τον Φραν, είχα 29 χρόνια διαφορά ηλικίας. Εγώ τον αγάπησα σαν Θεό μου και δεν με αγάπησε. Με χρησιμοποίησε κι έφυγε. Να είναι καλά. Έχω μετανιώσει για πάρα πολλά. Μακάρι να ξεχνούσα το παρελθόν μου».

Και συνέχισε τρεμάμενη φωνή και φανερά συγκινημένη: «Ο τρίτος γάμος κι όλος αυτός ο διασυρμός στις τηλεοράσεις και να βγαίνω να κλαίω. Έγινα ρεζίλι, ρεντίκολο. Έπεσα χαμηλά. Ήταν λάθος γιατί έχω ένα παιδί και το έκανα να ντρέπεται πάρα πολύ για εμένα. Είναι μακριά γιατί ντρέπεται για την μάνα του. Δυστυχώς σκέφτηκα τον εαυτό μου και πως θα περάσω εγώ καλά και θα γυρνώ με τον Φραν. Αφού είχα παιδί, δεν έπρεπε να τα κάνω. Υπήρξα κακή μητέρα. Δεν μπορεί να μου το συγχωρήσει».

Πηγή: newsone.gr